Yorumları: 66
Konuları: 1
(17/05/2021, Saat: 23:28)Emre0693 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -Yaqi Open Comb
-Treet Platinum (@hasanandnexus komşumun hediyesi)
-Proraso Sensitive
-Arko Sensitive
-Yaqi Sagrada Familia Tuxedo
Normalde tıraşımı duştan sonra olurum. Bugün öyle yapmadım, sadece sıcak suyla yaptığım yüz hazırlığı da yetersiz geldi. Sakallar yumuşamadı. Maalesef kesik ve tahriş yaşadım. Neyse ki Arko Sensitive kremin yatıştırması iyi.
Treet Platinum: İlk denemem. Yüz hazırlığını iyi yapamadığım için suçu jilete atmak istemiyorum. Tekrar değerlendireceğim.
Yaqi Open Comb: Mild aletler ile iyi anlaşamıyorum. Sanırım tekniğimin oturmaması ve fazla bastırmam nedeniyle. Sakalların hepsi kesilmeyince perde sayısı artıyor perde sayısı artınca da tahriş kaçınılmaz oluyor. Neyse pes etmek yok.
Sıhhatler olsun komşum keyifli tıraşların olsun. Bence iyi bir ön hazırlıkla bir şans daha verin. Akıcılığı ve konforu iyi ancak keskinliği yüksek olmayan bir jilet gibi geldi bana.
Yorumları: 644
Konuları: 2
Bayram tıraşı..
Herkese sıhhatler olsun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”
Yorumları: 919
Konuları: 31
Sıhhatler olsun!
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg
Yorumları: 389
Konuları: 3
@40tansonra komşum sıhhatler olsun! Arabanın markası ne acaba ? Trabant'a çok benziyor.
Deden gibi tıraş ol.
Yorumları: 140
Konuları: 0
Herkese sıhhatler olsun
SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
00111101
Yorumları: 644
Konuları: 2
(19/05/2021, Saat: 20:57)Poerio Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @40tansonra komşum sıhhatler olsun! Arabanın markası ne acaba ? Trabant'a çok benziyor.
Teşekkür ederim komşum doğrudur Trabant
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Kadro hazır, düdük bekleniyor.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Maçın sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Sonucu ne olursa olsun şimdiden sıhhatler olsun @"ahbap" Emrah
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
(20/05/2021, Saat: 19:58)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maçın sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Sonucu ne olursa olsun şimdiden sıhhatler olsun @"ahbap" Emrah
Teşekkürler Volkan ağabey
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
Yorumları: 861
Konuları: 27
@"batmanforever" ve @"ahbap"
Bu mac adaletsiz, yanli ve tarafli. Oyunda GC var, adi uzerinde. Taktiğim Yaqi Mellon ile agresif oynamak.
Mac başlasın artik
Hadi hayırlı tıraşlar!