Yorumları: 919
Konuları: 31
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg
Yorumları: 867
Konuları: 12
güzel görünüyor. iyi günlerde kullanın.
YouTube - Berberbey
youtube.com/Berberbey
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Emrah beyin ellerine sağlık, siz beğendiyseniz zaten üst düzey işçilik vardır
saklama kabı ya da kutusu adına ne dersek; iç kısmındaki 3 renk daireyi ilk baktığımda mıknatıs zannettim
değilmiş ama mıknatıs takabilirsen de çok daha güvenli bir stand olabilir fikri oluştu bende. sağlıklı günlerde kullan abi...
(10/06/2021, Saat: 16:31)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emrah beyin ellerine sağlık, siz beğendiyseniz zaten üst düzey işçilik vardır
saklama kabı ya da kutusu adına ne dersek; iç kısmındaki 3 renk daireyi ilk baktığımda mıknatıs zannettim değilmiş ama mıknatıs takabilirsen de çok daha güvenli bir stand olabilir fikri oluştu bende. sağlıklı günlerde kullan abi...
Doğru görmüşsünüz , onlar mıknatıs
kutuyu ben yaptım ama biraz aceleye geldi
Yorumları: 42
Konuları: 3
Hayırlı olsun komşum güle güle kullanın... Biz daha normal usturaya gecemedik siz level atlamissiniz benim usturalarda yolda bı gelsin isallah tiras olacak konuma getiririz...
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Haldun bey keyifli tıraşlarınız olsun. Güzel günlerde kullanın. Emrah kardeşimizin ellerine sağlık.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 322
Konuları: 1
Emrah Ustanın ellerine sağlık. Siz de güzel günlerde kullanın komşum. Çelik nedir acaba civa mı?
(10/06/2021, Saat: 15:49)Berberbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güzel görünüyor. iyi günlerde kullanın.
YouTube - Berberbey
teşekkürler
(10/06/2021, Saat: 19:00)TA1OZH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun komşum güle güle kullanın... Biz daha normal usturaya gecemedik siz level atlamissiniz benim usturalarda yolda bı gelsin isallah tiras olacak konuma getiririz...
teşekkürler
(10/06/2021, Saat: 19:47)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haldun bey keyifli tıraşlarınız olsun. Güzel günlerde kullanın. Emrah kardeşimizin ellerine sağlık.
teşekkürler
(10/06/2021, Saat: 22:56)Asktm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emrah Ustanın ellerine sağlık. Siz de güzel günlerde kullanın komşum. Çelik nedir acaba civa mı?
teşekkürler, çelik konusunda sanırım Emrah bir cevap verir.
Yorumları: 91
Konuları: 4
Haldun abi incelemen için çok teşekkür ederim. Bu denli beğenmenede ayrıca çok sevindim. Güle güle kullanman dileğiyle.
Günümüzde kamisorinin her iki tarafıylada traş oluyorlar. Bende her iki tarafıyla traş oldum. Hatta solak olmama rağmen sağ ele uygun kamisori ilede traş oluyorum.
Çelik civa değil. Eski bir eğeden dövdüm. O eğe hakkında bildiğim şey yüksek karbonlu ve çok sığ sertleşebiliyor olması. Buda kompozisyonunda alaşım elemanı bakımından fakir olduğunu gösteriyor. Güzel hamon veriyor. Bunun kamisoride ne avantajı var derseniz çok ince tane yapılı olmasını sağlıyor. Buda çok daha keskin olabilme avantajı sağlıyor.
Ya İstanbul beni alacak ya ben İstanbul'u. Fatih Sultan Mehmet
Yorumları: 322
Konuları: 1
(10/06/2021, Saat: 23:23)EmrahEray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haldun abi incelemen için çok teşekkür ederim. Bu denli beğenmenede ayrıca çok sevindim. Güle güle kullanman dileğiyle.
Günümüzde kamisorinin her iki tarafıylada traş oluyorlar. Bende her iki tarafıyla traş oldum. Hatta solak olmama rağmen sağ ele uygun kamisori ilede traş oluyorum.
Çelik civa değil. Eski bir eğeden dövdüm. O eğe hakkında bildiğim şey yüksek karbonlu ve çok sığ sertleşebiliyor olması. Buda kompozisyonunda alaşım elemanı bakımından fakir olduğunu gösteriyor. Güzel hamon veriyor. Bunun kamisoride ne avantajı var derseniz çok ince tane yapılı olmasını sağlıyor. Buda çok daha keskin olabilme avantajı sağlıyor.
Cevap için teşekkürler Emrah Ustam. Tekrar ellerine sağlık.