Dün hariç 5 gündür Rapira ile tıraş oluyorum ve ardarda ve sinekkaydı bu kadar tıraş daha önce hiç mümkün olmamıştı
Yani birkaç gün aradan sonra ilk tıoraş iyi olurdu ertesi gün başlardı tahriş aynı tıraşı devam ettirirsem.
Rapira ile son perdede tersten almama rağmen ne bir tahriş ne bir yanma ne bir kızarıklık hiç bir sorun olmuyor , açıkçası inanılmaz.Şimdi cildimde iyice alışınca tersten almaya çok daha rahatlayacağım.Bugüne kadar Rapira'yı niye bir kenarda bıraktım bilmiyorum ama birkaç gün içinde tahtakaleye gidip 100lük alacağım
Tıraşlarımı Slim 3 numara (hassas bölgelerde 2) , Body Shop Maca Root krem ve FS fırçam ile oluyorum.
Artık yeni jilet denemekle çok uğraşmam , üst seviyelerin hepsini denedik o kadar keskinlik o kadarda iyi değilmiş
Ortalardanda denedik, denemediğim birde Derby var yine ilk zamanlardan kalma bilmiyorum ama şu an o kadar rahatki tıraşlar hiç uğraşma gereği duymuyorum
Ayrıca kullan at yapıyorum,her gün taze jilet olmasıda çok güzel
Maca Root krem bitmek üzere (Gerçi tıraştan sonra tas dolusu köpük suya gidiyor fırçayı kaba bi kere ucundan değdirmek yetiyor yani daha baya gider ama merak işte
) Connaught Shavingten Avocado ve Sandalwood tester sipariş etmeyi düşünüyorum