İnceleme yazısı lazım geldi. Seminer için Gebzede bulunduğum sırada orada bulunan mağazasından forumda bulunan övgüleri referans alarak aldım.
Fiyat : 17,95TL
Deney araçları : Arko sabun (arka planda Tabac görünüyor zengin dursun diye), önceden 2-3 kere sabunlanmış (brake-line yapılmış deniliyor galiba) ISANA (Rosmann) porsuk fırça, Seramik tas ve ben
Paketi incelemek gerekirse bir olayı yok.
İçinden plastik bir stand çıkıyor onun da bir olayı yok.
Bunradan sonra yer alan görüşlerim İrem marka porsuk fırçayı referans alarak yapıyor olacağım, çünkü tek porsuk fırçam İrem porsuk fırçadır.
Çok abartmadan sabunu yükleyip tasda köpürttüğümde sonuç resimde ki gibidir:
Beklediğimden çok daha kısa sürede yoğun bir köpük elde ettim, diğer fırçam gibi beni uğraştırmadı. Yüzüme sürdüğümde ise fırçada tatlı bir gerginlik hissettim, oldukça yumuşak ve kıl yoğunluğu oldukça tatmin ediciydi. Yüzde batma hissi yok ya da benim surat olmuş kösele. Fırçada koku çok rahatsız edici düzeyde değil ama çok hafif bir koku var. Kıl dökülmesi yok denecek kadar az.
Son olarak oyuncu değişikliği ve standa ki yeri ile resimleri sonlandırıyorum.
Okuyucuya not : Pozlama hataları, yanlış ışık ve kötü makro için kusura bakma.
Fiyat : 17,95TL
Deney araçları : Arko sabun (arka planda Tabac görünüyor zengin dursun diye), önceden 2-3 kere sabunlanmış (brake-line yapılmış deniliyor galiba) ISANA (Rosmann) porsuk fırça, Seramik tas ve ben
Paketi incelemek gerekirse bir olayı yok.
İçinden plastik bir stand çıkıyor onun da bir olayı yok.
Bunradan sonra yer alan görüşlerim İrem marka porsuk fırçayı referans alarak yapıyor olacağım, çünkü tek porsuk fırçam İrem porsuk fırçadır.
Çok abartmadan sabunu yükleyip tasda köpürttüğümde sonuç resimde ki gibidir:
Beklediğimden çok daha kısa sürede yoğun bir köpük elde ettim, diğer fırçam gibi beni uğraştırmadı. Yüzüme sürdüğümde ise fırçada tatlı bir gerginlik hissettim, oldukça yumuşak ve kıl yoğunluğu oldukça tatmin ediciydi. Yüzde batma hissi yok ya da benim surat olmuş kösele. Fırçada koku çok rahatsız edici düzeyde değil ama çok hafif bir koku var. Kıl dökülmesi yok denecek kadar az.
Son olarak oyuncu değişikliği ve standa ki yeri ile resimleri sonlandırıyorum.
Okuyucuya not : Pozlama hataları, yanlış ışık ve kötü makro için kusura bakma.
www.tekyumruk.com