Yorumları: 172
Konuları: 16
Herkese merhaba ben mustafa , tiyatro sanatçısıyım. internette traş bıçaklarına bakarken sitemizle tanıştım . Forumları okudum ve Muhle R41 makina aldım
derby jilet takip yüzümü arkı sabun ve porsuk kılı fırçana kopurtup hemen traş oldum (3 perde)ama sanki beklediğim performans olmadı . Yüzümde olusan kesikler normal alışıcağım ama bu makina sinek kaydı traş için galiba yanlış seçim fikirleriniz nedir . Ya da önerileriniz nedir makina olarak.
Mühle r 89
Rossmann isana man
EJ sandalwood soup
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
(09/02/2012, Saat: 10:54)kumuca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba ben mustafa , tiyatro sanatçısıyım. internette traş bıçaklarına bakarken sitemizle tanıştım . Forumları okudum ve Muhle R41 makina aldım derby jilet takip yüzümü arkı sabun ve porsuk kılı fırçana kopurtup hemen traş oldum (3 perde)ama sanki beklediğim performans olmadı . Yüzümde olusan kesikler normal alışıcağım ama bu makina sinek kaydı traş için galiba yanlış seçim fikirleriniz nedir . Ya da önerileriniz nedir makina olarak.
R41 en agresif makina genellikle r89 tercih ediliyor.
Bu arada aramıza hoşgeldiniz.
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
hoşgeldiniz.
canınız yandıkça öğreniyorsunuz. bende öyle olmuştu zamanında
Saygılar
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
Hoşgeldiniz,birde Rapira deneyin jilet olarak.
Onun dışında makina biraz agresif olmuş
Yeni gelen diğer birkaç arkadaşa yazmıştık nelere dikkat edilmesi gerektiğini o başlıklarda işe yarayacak bilgiler bulabilirsiniz.
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
merhaba,
hoşgeldiniz, makine konusunda yardımcı olamayacağım ancak jilet markaları herkeste farklı olabiliyor, o sebeple deneyebildiğiniz kadarını deneyin. perma sharp süper ve merkür platinium dan ben memnunum ancak sizde nasıl olur bilmem
selamlar.
Yorumları: 33
Konuları: 1
Bir tiyatro sanatcisinin herkez yazmasi cok garip!
Hosgeldiniz.
Yorumları: 172
Konuları: 16
teşekkürler arkadaşlar... bu arada uğur arkadaşım biz tiyatrocular imla kılavuzu değiliz hatalı yazımlar olabiliyor. Zira mesajımı iphone telefonda yazdım tuşlar ve yazım yönlendiricilerinin gazabı . Sizi üzdüysek ve her ne kadar sürçü lisan ettiysek affola....
Mühle r 89
Rossmann isana man
EJ sandalwood soup
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
estağfurullah. imla mühim değil
mühim olan bir arada olmak ve tıraş konuşmak.
Saygılarımla
(09/02/2012, Saat: 14:19)kumuca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler arkadaşlar... bu arada uğur arkadaşım biz tiyatrocular imla kılavuzu değiliz hatalı yazımlar olabiliyor. Zira mesajımı iphone telefonda yazdım tuşlar ve yazım yönlendiricilerinin gazabı . Sizi üzdüysek ve her ne kadar sürçü lisan ettiysek affola....
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
ben de çoğunlukla cepten yazıyorum ve harfler çok karışıyor.
Yorumları: 33
Konuları: 1
(09/02/2012, Saat: 14:19)kumuca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler arkadaşlar... bu arada uğur arkadaşım biz tiyatrocular imla kılavuzu değiliz hatalı yazımlar olabiliyor. Zira mesajımı iphone telefonda yazdım tuşlar ve yazım yönlendiricilerinin gazabı . Sizi üzdüysek ve her ne kadar sürçü lisan ettiysek affola....
ben imla konusunda biraz takıntılıyım da o yüzden öyle bir mesaj yazmıştım, tabi hoşgeldin mesajının yanında yazmam hoş olmamış, kusuruma bakmayın benim de
tekrar hoşgeldiniz