Yorumları: 946
Konuları: 9
18/05/2013, Saat: 00:34
(Son Düzenleme: 18/05/2013, Saat: 00:37, Düzenleyen: mavi.)
(24/03/2013, Saat: 20:17)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu aleti Samsunda alabileceğim bir yer var mıdır bildiğiniz? Özellikle Atakum tarafında. Metro GM evime çok çok uzak, altımızda araba olmadığı içinde gidip gelmesi büyük sıkıntı oluyor.
Wilkinson Sword Classic DE, bir anda piyasada bulunamaz hale geldi. Bundan 3-4 ay önce bazı büyük marketlerde veya yurtiçi çeşitli internet sitelerinde rahatlıkla bulunabilir durumdayken şuanda zor bulunuyor.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
firmanın yeni nesil çok sayıda kartuşlu ürünü var
bunu sattıklarında jileti dilediğimiz firmadan kullanabildiğimizden
pazarlama stratejisi gereği artık satılmadığını sanıyorum
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 287
Konuları: 20
on tl aldım ama yalama oldu kısa sürede attım performansı güzel fiyat performansı ise canavar
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
aylardır marketlerde bakınıyorum yok. Bulsam iki tane alacağım teki yedek. En mükemmel jilet tutuş bu alette. Milim kayma yok. Zamanında kıymetini bilememişim.
Yorumları: 287
Konuları: 20
aynen ben gene alcam r 89 bana yavan geldi bundan sonra
Yorumları: 1,383
Konuları: 11
en son abartı bır fıyata izmir kıbrıs şehitleri amerikan pazarında buldum 2 hafta falan oluyor
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Bulursam fazla fazla alayım,
Detay Üstadım bulursan bir fazla bana alıver,ben de bulursam sana alırım.
Yorumları: 481
Konuları: 6
Tahtakalede bulabildigim bir yer vardi. Bakarim, duruyorsa 1 kendime, gerisini isteyenlere alabilirim. Bu arada rimei bana daha basarili geldi. Wilkinson sizce daha mi iyi? Ben bir de weishi deneyecegim.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
İkisi de farklı aletler,WS de jilet değiştirmek daha kolay,bıyık bölgesinde Rimei başarılı.
Bulursanız bir tane benim için alın,lütfen
(18/05/2013, Saat: 14:07)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tahtakalede bulabildigim bir yer vardi. Bakarim, duruyorsa 1 kendime, gerisini isteyenlere alabilirim. Bu arada rimei bana daha basarili geldi. Wilkinson sizce daha mi iyi? Ben bir de weishi deneyecegim.
Yorumları: 481
Konuları: 6
Tamamdir, wilkinson listesine yazdim adinizi
(18/05/2013, Saat: 14:16)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İkisi de farklı aletler,WS de jilet değiştirmek daha kolay,bıyık bölgesinde Rimei başarılı.
Bulursanız bir tane benim için alın,lütfen
(18/05/2013, Saat: 14:07)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tahtakalede bulabildigim bir yer vardi. Bakarim, duruyorsa 1 kendime, gerisini isteyenlere alabilirim. Bu arada rimei bana daha basarili geldi. Wilkinson sizce daha mi iyi? Ben bir de weishi deneyecegim.