Yorumları: 1,383
Konuları: 11
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
(24/08/2013, Saat: 17:19)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ustura yorumlarınız neler üstadım
Yorumları: 1,383
Konuları: 11
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 557
Konuları: 10
Millet önemli bir yere gitmeden tıraş olur, tıraşına özenir. Haftaiçi tıraş olur haftasonu yüzünü dinlendirir ben de tam tersi, tıraş olup yatıyorum, yine gece gece 3 perde tıraş oldum.
Coolcut
Astra yeşil
Semogue SOC 2
Cella
Alt Innsbruck Emülsiyon
Aftershave sürmesem de olurdu.
Cella'dan daha önce hiç bu kadar verim almamıştım bitse de kurtulsam diyordum şimdi Tabacla yarışır konuma geldi benim için. Kiloluk mu alsam ne yapsam
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
(25/08/2013, Saat: 00:37)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Millet önemli bir yere gitmeden tıraş olur, tıraşına özenir. Haftaiçi tıraş olur haftasonu yüzünü dinlendirir ben de tam tersi, tıraş olup yatıyorum, yine gece gece 3 perde tıraş oldum.
+1
Biz bu işin keyfini sürüyoruz komşum..
Gece tıraşları da bir başka hani, ortalık sessiz, kimsecikler yok, telefon derdi, kapı çaldı yok, sadece tıraş ve keyif kalıyor. Bir de yalnızken insanın geçmişten, gelecekten aklından geçenler
Yorumları: 557
Konuları: 10
(25/08/2013, Saat: 00:49)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (25/08/2013, Saat: 00:37)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Millet önemli bir yere gitmeden tıraş olur, tıraşına özenir. Haftaiçi tıraş olur haftasonu yüzünü dinlendirir ben de tam tersi, tıraş olup yatıyorum, yine gece gece 3 perde tıraş oldum.
+1
Biz bu işin keyfini sürüyoruz komşum..
Gece tıraşları da bir başka hani, ortalık sessiz, kimsecikler yok, telefon derdi, kapı çaldı yok, sadece tıraş ve keyif kalıyor. Bir de yalnızken insanın geçmişten, gelecekten aklından geçenler
Gerçekten de gece tıraşının keyfi başka, kötü yanı tıraş ziyan oluyor ama ne yapalım keyifçiyiz.
Yorumları: 455
Konuları: 12
Feather rg
Feather pro (2)
Progress
Feather (2)
Cella
Semogue 2 band
İha şap
Vaseline kakao ve shea yagli
Evet,sabun ve jilet ile birlikte hibrit tras denemeleri de tum hiziyla devam ediyor.
Cellacilar kizmasin ama ben kokusu haricinde tutmadim bu sabunu arkadaslar.neyle karsilastiriyorum? Mwf ile.bence mwf daha bir koruyucu,kaygan tabaka olusturuyor yuzde.en azindan bende boyle.
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
(25/08/2013, Saat: 11:25)tugruldogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Feather rg
Feather pro (2)
Progress
Feather (2)
Cella
Semogue 2 band
İha şap
Vaseline kakao ve shea yagli
Evet,sabun ve jilet ile birlikte hibrit tras denemeleri de tum hiziyla devam ediyor.
Cellacilar kizmasin ama ben kokusu haricinde tutmadim bu sabunu arkadaslar.neyle karsilastiriyorum? Mwf ile.bence mwf daha bir koruyucu,kaygan tabaka olusturuyor yuzde.en azindan bende boyle.
İyide cellayı kıyasladığınız sabun; çoğunluk tarafından en iyi olarak kabul edilen birkaç sabundan biri. Haliyle gayet başarılı cellanın bile yanında ezik kalması doğal. Ama mwf'yi bir kenara koyduğunuzda cella kadar başarılı sabunların fazla olmadığını göreceksiniz. Bir de valobra badem deneyin.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 216
Konuları: 4
Muhle R89+Feather (Güzel ikili ama şimdilik 7 O'clock Sarı veya Perma tercihimdir.)
TOBS Avocado
Isana Porsuk (Başlardaki muazzam batma tamamen kayboldu, nasıl oldu anlamadım. ahh bir de dolgun bir fırça olsa...)
Ali Bıyıklı Şap
Nivea Balsam Sensitive
Pazar gününe bu şekilde başlamanın keyfi... parayla ölçülemez (reklam gibi oldu biraz)
Yorumları: 455
Konuları: 12
Yorum yazarken bir konuyu atladigim icin galiba yanlis bir anlam cikti.cellanin ustura ile performansini karsilastirmaya aldim.de makinada celladan memnunum acikcasi.
|