Günün zaferi
.
Mühle R41
Gillete 7 o'clock sarı paket (süper bıçak, çok sevdim)
Mühle Aleo Vera sabun
Banat Perfect fırça
Dandik tasım
Adidas after shave (Rebull kullanacaktım unuttum, tüh)
Nivea cool kick balsam
R41 tam da beklediğim gibi. Jileti çok güzel kavrıyor. Orak gibi üstte boşluk bırakıp esneme yaptırmıyor (tasarım ya da kalıp hatası var bu alette). Agresif alet, jileti yüzümde hissediyorum, Orak daha agresifti çünkü koruma barı filan hikaye kalıyordu. R41' in tarağı bu konuda daha konforlu. Hoş bu iki aleti karşılaştırmak ne derece doğru orası da tartışılır. İlk başlarda açıyı tutturmakta biraz acemilik çektim (her traşda alet değişince
) lakin traşın sonlarına doğru yine kendimden geçip iyiden iyiye cart curt alıyordum Özellikle ikinci geçiş tersten almama rağmen yağ gibi aldım geçtim (iki perde yaptım, sinek yaklaşabilip konsaydı kayardı ama yaklaşamadı
). Bilmiyorum belki kullandığım jilettendir ki süper bir jilet 7 o'clock. Keskin ve konforlu. Boyunda yine tersten çıkan bölgemde çok ufak noktasal bir iki kanama dışında (orası normal 3-5 bıçaklı aletlerde de arasıra kanar, oraya özel bir teknik geliştirmem lazım) çok güzel bir traş oldu. Özellikle normalde her türlü zorlandığım dudak kenarları ve çene bile muazzam oldu.
Sabuna gelince, sabunu beğendiğimi söyleyemem. Kokusu çok güzel. Biraz sert bir sabun, köpük yapmakta zorlandım. Normal bir sabun işte
. Yani öyle süper bir tarafı yok.
Haydi hayırlı tıraşlar...