Yorumları: 252
Konuları: 16
Değerli komşular saat tavsiyesi bölümünde bazı arkadaşlar tarafından söylenen kaliteli replika satan güvenli yerler nereleridir? İnternet adresi ya da İstanbul içi elden alınabilecek tavsiye edebileceğiniz adresler var mı?
Replika saatin kalitelisi derken oksitlenme yapmaması,fonksiyonlarının kronometre vb gibi çalışması ve en az 3-5 yıl sorun çıkarmadan çalışmasını kastediyorum.
Saygılar.
Kainatın aynasıyım, mademki ben bir insanım.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
Yurticinde bulabileceginiz siradan replikalarin 2-3 yil dayanacagini hic sanmiyorum bunu elinde en az 20 replika rolexi olmus biri olarak kesinlikle soyleyebilirim.
Tapatalk ile gönderildi
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 556
Kuwarsitwatch diye bir arkadaş vardı, orijinal eta vs makineli replikte satardı. Web'den bulabilirsiniz arama motorlarından, arkadaş halen faalse.
Sent from my iPad using
Tapatalk
"Sâdıkları tahkîr ile red kaide oldu
Hırsızlara ikram ü inayet yeni çıktı
Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık"
(Ziya Paşa- bayılıyorum bu adama!)
Kuvarsit.com sitesine bir bakınız.
Sent from my iPad using
Tapatalk
İnfo@kuvarsit.com adresine mail göndererek istediğiniz replika konusunda bilgi alabilirsiniz.
Sent from my iPad using
Tapatalk
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Kuvarsit iyidir. Fırat Bey'den aldığım replikaları yıllardır kullanıyorum. Ama onlar da kalitesine göre. Ucuzlar birkaç ay sonra ruhunu teslim edebiliyor. Kaliteli makineli olanlar gerçekten sorunsuz.
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Laktik arkadaş, ne yaptınız replika saat işini?
Yorumları: 1
Konuları: 0
http://www.*****.com adresine bakınız. Derya hanım'dan aldığım ürünü yıllardır kullanıyorum. info@tırt.com mail adresi.
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
(28/03/2014, Saat: 19:08)emrebas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://www.*****.com adresine bakınız. Derya hanım'dan aldığım ürünü yıllardır kullanıyorum. info@*****.com mail adresi.
Hoşgeldiniz Derya hanım. Tıraşta tercihiniz ustura mı, jilet mi?
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 492
Konuları: 14
(28/03/2014, Saat: 19:59)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz Derya hanım. Tıraşta tercihiniz ustura mı, jilet mi?