Yorumları: 1,462
Konuları: 82
4 günlük baya yoğun bir sakal
Taylor Avocado
Rapira
Slim (Bazen 4 e almak gerekti uzun sakallardan dolayı ama 3 te)
İHA Şap
Yves Rocher Aftershave
Ya bu Taylor köpüğü hemen kayboluyor illa hep eklemekmi gerek anlamadım am sağladığı konfor gerçekten çok güzel.İlk alımımda sepette olacak ürünlerde bir tanesi.İlk denemelrime göre biraz daha krem koydum doalyısıyla köpük gayet iyidi ama işte eklemek gerekti perde aralarında birazcık.
Şap ise bayadır kullanmıyodum sırf tıraşı kontrol etmek için kullanayım dedim ve en ufak bir yanma yaşamadım sanki şap dolaşmıyormuş gibi yüzde
Rapira'nın uzun sakalda vasat olduğunu düşünüyodum (ki en fazla 2 günlük sakalla denmişimdir) ama bugün 4 günlük sakalı alınca düşüncemi geri alıyorum.Bazen 4 e almak gerekti ama slim 3 te çok yakı ntıraş sundu.
Bu arada dikkatimi çeken bir nokta jiletleri dışarıda bırakırsam ( banyo ortamında) sanki performansları düşüyor.Bundan sonra kullandıklarımı daha yine banyoda duran tıraş kutumda saklayacağım.Gerçekten bir bağ varmı bilmiyorum ama öyle uygun gördüm
Yorumları: 172
Konuları: 6
(09/03/2012, Saat: 14:47)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hastalıklığından değil. ben sevmedim. önermiyorum. anti-futurcu oldum.
(09/03/2012, Saat: 14:03)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hahahha
hastalık derecesinde bir şey oldu bu
şimdi oldu. bende bir kinaye sezmiştim orda ama demekki yanılmışım...
bakalım haftasonu tahtakaleye gideceğim, wilkinson sabun ve füme sabun alacağım. ikisini de merak ediyorum - özellikle wilkinson'u...
şu arada unutmuşum, şapsız tıraş olmaz... ciddi derecede farkı herkes hissedebilir.
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
tahtakalede WS var mıymış ki?
bulursanız fiyat bilgilerini paylaşmayı unutmayın lütfen.
(09/03/2012, Saat: 15:29)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şimdi oldu. bende bir kinaye sezmiştim orda ama demekki yanılmışım...
bakalım haftasonu tahtakaleye gideceğim, wilkinson sabun ve füme sabun alacağım. ikisini de merak ediyorum - özellikle wilkinson'u...
şu arada unutmuşum, şapsız tıraş olmaz... ciddi derecede farkı herkes hissedebilir.
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
09/03/2012, Saat: 17:02
(Son Düzenleme: 09/03/2012, Saat: 17:55, Düzenleyen: eggman.)
Hadi fotoğrafta koyayım
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
(09/03/2012, Saat: 15:29)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09/03/2012, Saat: 14:47)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hastalıklığından değil. ben sevmedim. önermiyorum. anti-futurcu oldum.
(09/03/2012, Saat: 14:03)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hahahha
hastalık derecesinde bir şey oldu bu
şimdi oldu. bende bir kinaye sezmiştim orda ama demekki yanılmışım...
futur iyidir severek kullaniyorum.
onu biliyoruz..
ama sana bir EJ aldıracağım hocam
(09/03/2012, Saat: 17:06)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: futur iyidir severek kullaniyorum.
Yorumları: 172
Konuları: 6
(09/03/2012, Saat: 15:32)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tahtakalede WS var mıymış ki?
bulursanız fiyat bilgilerini paylaşmayı unutmayın lütfen.
(09/03/2012, Saat: 15:29)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şimdi oldu. bende bir kinaye sezmiştim orda ama demekki yanılmışım...
bakalım. göreceğiz. fiyatı paylaşırım. bulabileceğimi düşünüyorum.
tahtakalede bulan var mıydı hatırlamıyorum ama metro grossmarketlerde 9 liraya satıldığı yazıldı birkaç başlık altında.
(09/03/2012, Saat: 17:54)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bakalım. göreceğiz. fiyatı paylaşırım. bulabileceğimi düşünüyorum.
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
üstad derby sabun için yorumlarınızı alabilir miyiz?
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba