02/01/2014, Saat: 11:20
@agatam Sivas'ta yaşıyorum komşum.
Every farewell is a new beginning.
Astra Superior Platinum (Yeşil)
|
02/01/2014, Saat: 11:30
İstanbul olsaydı iyi olurdu hemen şimdi çıkar alırdım sağlık olsun teşekkürler komşu.
Islak Tıraş
05/01/2014, Saat: 00:32
bir şey dikkatimi çekti, bendekiler çift kağıt, sahte değil, çünkü acemi olduğum halde tahriş yok, her şey tamamda jilet üzerinde bulunan 1 2 3 4 rakamları yanlış basılmış, iki tarafta da 1 2 numaraları basılı.
(18/12/2013, Saat: 14:40)bahadirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: burayı da deneyebilirsiniz, bana çok yakın sağlam bir yerdir ayrıca moser saç tıraş makinelerinin distrübitörü.. Bahadırhan hocam, buradan Astra yeşil ve Astra mavi siparişi verdim. 2 tane astra yeşil göndermişler. Aradım özür dilediler, mavisini gönderiyoruz dediler. Hay hay dedim, 1 hafta sonra gelmeyince aramaya başladım. Her gün 1 kez aradım. 5. günün sonuda web sayfalarındaki iletişim bölümünden olan biteni yazdım. Çok hızlı bir şekilde email ile geri dönüş gerçekleşti. Şöyle yazıyordu: Alıntı:Merhaba Çağlar bey , Şöyle bir cevap verdim: Alıntı:Merhaba Altay Bey. Birkaç saat sonra telefon geldi. Altay Bey, benimle konuşan elemanın hırsızlık nedeniyle işten ayrıldığını, ayrılmadan önce firmaya zarar verdiğini ve benim numaramı kara listeye aldığını, bu yüzden aramalarıma kimsenin cevap vermediğini söyledi. Ürün (mavi astra) elimizde var kargonuzu hemen gönderiyorum dedi. Peki dedim kapattık telefonu. 4 gün önce kendisine bir mail daha attım, 6 gün geçtiğini ve hala kargonun gelmediğini söyledim. Cevap yok... Bugün itibarı ile 10 gün geçmiş bulunuyor. Az önce sayfalarına baktım mavi astrayı kaldırmışlar. Sanırım stok problemi var. Elimizde stok yok diyip 2. astrayı geri almalarına veya astra mavi - yeşil arasındaki ücret farkını ödemelerine bile hayhay diyecekken olayı bu boyuta getirdiler. Siz tıraş severlerin dikkatine sunar, alışverişlerinizde mağdur olmamanız için kuaforstore.com'dan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.
20/01/2014, Saat: 22:52
sikayetvar.comda da yazın ki daha çok insan mağdur olmasın. Bu siteye yazınca sorunlar ne hikmetse hemen çözülüyor.
(19/02/2012, Saat: 01:05)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün tesadüfen bulduğum bir toptancıda rastladım, 1 tl olduğunu öğrenince de 2 kutu aldım bir ara denerim diye. teşekkürler bilgilendirme için
22/01/2014, Saat: 22:29
06/03/2014, Saat: 14:56
Şu ana kadar yeşil astradan 100 lük kutu tüketmiş birisi olarak bu jiletin TTO makinelere uygun olmadığını düşünüyorum. Ancak 3 parçalı makinelerin özellikle agresif olanlarında çok iyi sonuç verdiğini düşünüyorum. TTO makineler her ne kadar ayarlanabilir olsa bile asla jiletlere 3 parçalı makineler kadar uygun bir açı veremediğini düşünüyorum. Isırmalar ve yolmalar bu nedenle oluyor kanaatindeyim.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
21/03/2014, Saat: 18:52
Değerli geltir üyeleri arada siteye uğruyorum fakat yurtiçi jiletlerde hiçbir oynama yok mu yeşil astra ne durum da hala kullanımı sıkıntılı mı ? İlgilendiğiniz için teşekkürler. (eskiden forum daha aktifti noldu böyle yahu )
31/03/2014, Saat: 00:15
Arkadaşlar bu Astra jiletin üzerindeki 1 2 3 4 numaralar neyi ifade ediyor? Jiletler de kullanma yüzü de mi oluyor yoksa?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|