Gillette SS
Treet Platinum
Füme sabun
Banat Perfect
Blueness traş öncesi jel
Gillette balsam
Oldspice AS
Bugünkü traşımda bayağı yeni malzeme var.
Treet platinum: Treet Dura Sharp' ı beğenmemiştim ama bunu sevdim sanırım. Sanırım diyorum çünkü Blueness jel' in etkisi nasıl oldu bilemiyorum. Gayet keskin ve konforlu (jelin etkisi olabilir, yine de çok çok hafif de olsa yanma var boyunda) geldi.
Füme sabun: Valla ben bu sabunu beğendim. Banat ile yükleyip direk yüzde köpürttüm (artık yüzde köpürtüyorum çok daha iyi oluyor benim için). Öyle dolgun değildi ama gayet ipeksi, kıvamlı bir köpük oluştu. Koruma ve nemlendirme güzel. Kokusunda öyle bir özellik yok, krem gibi hafif bir kokusu var. Genel olarak sevdim ben bu sabunu. Arkodan daha iyi bence.
Blueness jel: Kutuyu açınca güzel, yoğun bir kokusu var ama uygulayınca koku gidiyor ki böyle olması mantıklı geldi bana. Parmağın ucuyla biraz alıp yüzüme yaydım. Şimdi jilet mi sabun mu yoksa jel mi yoksa hepsi mi bilemiyorum, sonuçta jilet aktı. Toplamda 2 perde, oldukça yakın, gayet güzel bir traş oldu.
Bunların hepsini heyecanla aynı gün denedim ama teker teker standart ekipmanlarla deneyip tekrar (kendi başlıkları altında) yorumlayacağım. Çok net bir yorum ortaya koymak mümkün olmadı jelden dolayı.
Oldspice AS: Hep adını duymama rağmen kokuyu hiç denememiştim. Güzel mi güzel ama bana göre ağır. Dışarı çıkarken kullanmam, zaten hiç bir AS kullanmıyorum dışarı çıkarken
.
Haydi hayırlı tıraşlar...