Yorumları: 862
Konuları: 65
Merhaba
Gillette'in üretimi biten silver blue'sunu cok sevmiştim. Hâlâ bir kaç kutum duruyor. Geçen Eylül'de Fransa'da bir süpermarkette Gillette Extra Blue adlı 10 luk pakete ratsladım ve aldım. Çok hoş bir jilet 4 tıraş çok konforlu yapıyor. Kekinlikte 7 o'clock'u aratmıyor. Acaba başka deneyen var mı? Bulanlar mutlaka bir kutu edinsin derim.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
bazı arkadaslarımızla takaslarımızda
sagolsunlar hedıye ettıler
cok guzel bır jılet
keske devamı olsa ve
tedarıkı kolay olsa
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 1,087
Konuları: 39
Ben Strasbourg gezilerimden bir tanesinde almistim. Fena bir jilet degil. Sari 7 o´clocklar daha hosuma gidiyor fakat.
https://www.flickr.com/photos/97998395@N05/
https://instagram.com/onuresko/
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
@puchacz Hocam sağolsun hediye etti.
Kutu,jilet baskıları Vintage tarzında
Konfor sınıfı,dengeli jilet.Batıcılık,kazıma ve cilde dalma riski az
Aşırı keskin olmasa da sakalların üzerinden atlamıyor.Tek perde 3 çekiş gayet temiz tıraş veriyor.Günlük hızlı tek perde tıraş olmak için ideal.Cildim hassas diyenlere tavsiye ederim.
Bir çok kişi bakmadan tıraş olsa Super Iridium sanabilir.SI biraz daha keskin sanıyorum.
Şartlar ; Wilkinson Sticky,Super badger fırça ile yüzde köpürtme,2 perde,jiletin ilk kullanımı
Yorumları: 481
Konuları: 6
Hocam beğenmenize sevindim, benim de hoşuma gitti. Öyle sıradan bir süpermarkette buldum. Yerel şartlara göre fiyatı da inanılmaz makul üstelik. Mennen yorumlarınızı da bekliyoruz
(18/06/2014, Saat: 19:11)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @puchacz Hocam sağolsun hediye etti.
Aşırı keskin olmasa da sakalların üzerinden atlamıyor.Tek perde 3 çekiş gayet temiz tıraş veriyor.Günlük hızlı tek perde tıraş olmak için ideal.Cildim hassas diyenlere tavsiye ederim.
Bir çok kişi bakmadan tıraş olsa Super Iridium sanabilir.SI biraz daha keskin sanıyorum.
Şartlar ; Wilkinson Sticky,Super badger fırça ile yüzde köpürtme,2 perde,jiletin ilk kullanımı
Bulunursa stok yapılabilir bir jilet
Bugün Brut günüydü
Kolonya ve Brut bütün koklama duyumu doldurdu.
Mennen kokusunu daha alamadım,kapak açık şişe üstten koklanınca kesif alkol değil sanki gazoz'un ilk şekerli kokusu var ! Öyle bir koku aldım
(18/06/2014, Saat: 19:16)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam beğenmenize sevindim, benim de hoşuma gitti. Öyle sıradan bir süpermarkette buldum. Yerel şartlara göre fiyatı da inanılmaz makul üstelik. Mennen yorumlarınızı da bekliyoruz
Yorumları: 612
Konuları: 36
(18/06/2014, Saat: 19:11)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @puchacz Hocam sağolsun hediye etti.
Jilet aynen İhtilaf üstadın yazdığı gibi,cümle cümle doğru.Çok keskin değil,çok aranılacak bir jilet değil ancak oldukça konforlu yazıldığı gibi.
Hocam,
Super Iridium ile kıyaslanırsa çok geride kalır mı?
(18/06/2014, Saat: 21:51)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jilet aynen İhtilaf üstadın yazdığı gibi,cümle cümle doğru.Çok keskin değil,çok aranılacak bir jilet değil ancak oldukça konforlu yazıldığı gibi.
Yorumları: 612
Konuları: 36
Super iridium gerçekten arada atlıyor sakalı ama muazzam optimum seviyede bir jilet.Şöyle puanlama yapsam daha açıklayıcı olabilir.
Feather
Keskinlik 10 konfor 7
17 points
go to feather
Super iridium
Keskinlik 9 konfor 9
18 points go to SI
Bleue extra
Keskinlik 7 konfor 8
15 points go to Bleue extra
Konfor sıralamasında kimine göre 1. olur bu tabloda
Jiletli ustura için ilk tercih gibi duruyor.
(18/06/2014, Saat: 22:16)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Super iridium gerçekten arada atlıyor sakalı ama muazzam optimum seviyede bir jilet.Şöyle puanlama yapsam daha açıklayıcı olabilir.
Feather
Keskinlik 10 konfor 7
17 points go to feather
Super iridium
Keskinlik 9 konfor 9
18 points go to SI
Bleue extra
Keskinlik 7 konfor 8
15 points go to Bleue extra