Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Valla gizli bölme yok üstad, hepsi açıkta
(08/09/2014, Saat: 09:17)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstat sizin zulayı merak ediyorum. Gün yüzüne çıkmamış ne kremleriniz var acaba
Sihhatler olsun.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(08/09/2014, Saat: 12:57)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla gizli bölme yok üstad, hepsi açıkta Hocam kimsede olamayan kremleri/aletleri bulup çıkartıyorsunuz da ondan dedim
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(08/09/2014, Saat: 13:14)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ama farklı ürünleri birileir denemeli ki çeşit görelim. Bizim forum Full Tabac - EJ89 - Cella - Progress üyesi Aynen katılıyorum hocam, ben de elimden geldiğince farklı ürünler kullanmaya çalışıyorum.
Keyifli haftalar hepimize.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(08/09/2014, Saat: 13:14)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ama farklı ürünleri birileir denemeli ki çeşit görelim. Bizim forum Full Tabac - EJ89 - Cella - Progress üyesi
Kreme terfi ettim.sabunlarla işim olmuyor,sabun fazla avam işi Tabac krem bulursam alırım
DE 89 üç parça aletlere tahamül edemiyorum vaktim kıymetli ! TTO olacak
Cella karar versin krem mi sabun mu ona göre tekrar alacağım
Progress konserve açacağı gibi fazla tahammül edemedim sattım
@ihtilaf
Valla krem candır benim için. Yormuyor, sür fırçaya başla yüzde köpürtmeye.
TTO lar güzel ama kurulaması gıcığıma gidiyor, 3 parçalar daha güzel temizleniyor/kurulanıyor.
Cella'nın acıbadem kokusu eyvallah ama bir türlü beğenemedim. Ya ben yapamıyorum hala istediğim köpüğü, yada sabunda bişe var
Bende alıyım bir progress
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
*Mama Bear's Aromatic Pipe Tobacco
*Omega "Mighty Midget"
*Sanguine R5
*Yeşil Astra
*Ev Yapımı A/S
Bu Mama Bear's sabunlarla anlaşamadım ben, tasta, yüzde, sıcak suyla, soğuk suyla, kuru fırçayla, ıslak fırçayla aklıma ne geldiyse köpürtmeyi denedim fakat hiç beğendiğim kremamsı bir köpük oluşturmadım. Hep kuru ve baloncuklu oluyor, tamam tahriş yaşatmıyor tıraşta ama köpüğü de doğru gelmiyor açıkcası. Ben mi beceremiyorum acaba?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 492
Konuları: 14
(08/09/2014, Saat: 13:33)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Mama Bear's Aromatic Pipe Tobacco
*Omega "Mighty Midget"
*Sanguine R5
*Yeşil Astra
*Ev Yapımı A/S
Bu Mama Bear's sabunlarla anlaşamadım ben, tasta, yüzde, sıcak suyla, soğuk suyla, kuru fırçayla, ıslak fırçayla aklıma ne geldiyse köpürtmeyi denedim fakat hiç beğendiğim kremamsı bir köpük oluşturmadım. Hep kuru ve baloncuklu oluyor, tamam tahriş yaşatmıyor tıraşta ama köpüğü de doğru gelmiyor açıkcası. Ben mi beceremiyorum acaba?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi Straht üstad,
Omega fırça çok güzel duruyor, knot finest olsa hiç düşünmem alırdim.sadece sapı bulabilecegimiz bir yer varmıdır?
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
@trache
Aynı sapla Silvertip modeli de var Omega'nın =) Omega #599
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
|