Yorumları: 41
Konuları: 3
Herkese viyana dan selamlar.ismim Ali ihsan 38 yasindayin..Fusiondan sıkılıp geleneksel tıraşı internette araştırırken kendimi bu sitede buldum
ve suan Tradere SB,Atlas M1, Yada Featfer sd-2 Simpson chubby,rooney vs..alasim var
Herkes çok yararlı bilgiler paylaşmış herkese ayra ayri cok teşekkürler.
1 ay icinde resimdeki ekipmanlari hayirlayabildim ..MG]http://i58.tinypic.com/1evf9.jpg[/IMG]
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
hoşgeldiniz
güzel bir başlangıç seti
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 492
Konuları: 14
Hoşgeldiniz. Başlangiç böyle ise ! Ne de olsa yurtdişi elinizin altında herşey, bize altin gibi bunlar iyi günlerde kullanin.
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
Cidden başlangıç setiniz güzel. Sabunlar, sabun basma kabı, omega fırça güzel bir başlangıç olmuş.
Hoşgeldiniz.
Yorumları: 556
Konuları: 16
Hoşgeldiniz. Ekipman sıkı!
"Sâdıkları tahkîr ile red kaide oldu
Hırsızlara ikram ü inayet yeni çıktı
Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık"
(Ziya Paşa- bayılıyorum bu adama!)
Cok tesekkürler arkadaslar,Tabac sabundan cok memnunum ama omega fircam cok kötü cikti, acayip sekide döküldü ve dökülmeye devam ediyor,faturasini bulamadigim icinde degistiremedim.Makinamda royal shaving diye bir marka,uygun fiyata denk geldi aldim .ondanda memnun degilim .
Yeni bir firca ve makina ariyorum bakalim artik kafamda birkac bisey var,sizlere danismam lazim.
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Hoşgeldiniz, keyifli ve bol köpüklü tıraşlar =) Anlaşılan Wilkinson DE hem yurt içinde hem yurt dışında başlangıç için tercih edilen bir makine. Valla ben sete değilde fotoğrafın çekildiği makineye takıldım eğer fotoğraf makinesi ise sorum yok fakat cep telefonu ise hangi marka model öğrenebilirmiyim =)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Hoşgeldiniz foruma. Temel ekipmanlarınızı tamamlamışsınız, keyifli tıraşlar.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Hoşgeldiniz, keyifli tıraşlar.
www.BarbarosRazors.com