Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Rimei
Astra Mavi
FS 24mm finest
Tiki Captain
A.Biyikli şap
Arko Action
Nivea Cool Kick
Rimei ile Astra mavi ikilisini uyuşacaklarını düşünerek ilk defa denedim. Gayet güzel bir ikili oldular, Astra aktı gitti fakat boyunda biraz yanma oldu yine inatla oraya tersten girdiğimden dolayı .
Arko Action' a rağmen Tiki' nin kokusu geliyor hala. Çok kral sabun.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
SOTD fenomeni ''kapı tokmağı badger'' fırçayı gördük
Sıhhatler olsun,yeşil astrayla dargındınız bir dönem
(23/10/2014, Saat: 00:16)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Teşekkürler üstad, tokmak harikalar yaratıyor. Bu tıraştan sonra da bir domuzcuğa daha yol vermeye karar verdim. Zaten dünde belirtmiştim benim gönlümü fethedemedi
Astra ile yaklaşık 1.5 yıl sonra tıraş oldum. Vay bee neler kaybetmişim bu zamana kadar.. diyemedim maalesef
Ama ilk zamanki gibi de kesmedim kendimi. Sonraki tıraşlarda diğer aletlerle şans vereceğim (Özellikle 101 ile nasıl gidecek onu merak ettim bu tıraşta. Bir sonraki SOTD için spoiler olsun ).
(23/10/2014, Saat: 00:25)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SOTD fenomeni ''kapı tokmağı badger'' fırçayı gördük
Sıhhatler olsun,yeşil astrayla dargındınız bir dönem
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 221
Konuları: 1
bu günkü traşım,
mühle R 89
omega 31052 domuz fırça
speik krem
astra mavi (2)
osma şap
speik balsam
Papazeriği tekniği olan,perde aralarında şap kullanıyorum uzun zamandır.Soğuk traş ve kullandığım teknik nedeniyle 2 perde,günlük veya 2 günlük sakal traşı oluyorum.Tüm traşlarım tahrişsiz ve konforlu geçiyor,tek sorun şap sabunun köpüğünü kesiyor ancak fazla yükleme ile aşıyorum.
teşekkürler Papazeriği komşum.
Bu arada speik balsam ve kremi şiddetle tavsiye ederim,ben çok memnun kaldım
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Domuz fırçalar pek bende günlük kullanıma gelmiyor.Dinlenmiş cilt ve sakal da iyi gidiyor.
Porsuk ve domuzun fiyatları / ulaşabilme şartları aynı olsa kaç kişi domuz kullanır acaba ?
(23/10/2014, Saat: 00:36)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler üstad, tokmak harikalar yaratıyor. Bu tıraştan sonra da bir domuzcuğa daha yol vermeye karar verdim. Zaten dünde belirtmiştim benim gönlümü fethedemedi
Astra ile yaklaşık 1.5 yıl sonra tıraş oldum. Vay bee neler kaybetmişim bu zamana kadar.. diyemedim maalesef
Ama ilk zamanki gibi de kesmedim kendimi. Sonraki tıraşlarda diğer aletlerle şans vereceğim (Özellikle 101 ile nasıl gidecek onu merak ettim bu tıraşta. Bir sonraki SOTD için spoiler olsun ).
Yorumları: 208
Konuları: 3
Merkur 34c
Polsilver super iridium
Proraso shaving cream eucalyptus
Omega 10019
Tet e tet balsam
satılık ilanlarım: http://www.geltir.com/thread-5888.html
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
(23/10/2014, Saat: 11:46)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum, fotoğraf olmasa da kullandığınız ekipmanlardan kısaca bahsedebilrisiniz, beğendiğiniz ve ya aklınıza takılan şeyleri sormanızı tavsiye ederim üstatlar çok yardımcı olacaklardır eminim.
Teşekkürler..henüz çok yazılası ekipmanım yok muhle dışında, muhle r89,gillette 7 o clock, banat fırça (çok kötü),arko sabun ve arko tıraş sonrası krem..Bu arada bugün 2. perde de zeytinyağı sürdüm cildim çok kurumasın gerilmesin diye,doğru bir yaklaşım mı acaba??
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
|