Yorumları: 740
Konuları: 26
(29/10/2014, Saat: 15:49)Atto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun.
Foruma özel Tipsoft fiyat listesi için "tipsoftbrushes(at)gmail.com"
adresine "kullanıcı adınızı" belirterek mail atabilirsiniz.
https://www.facebook.com/tipsoftbrushes/
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
EJ DE89 Barley
Racer
Semogue 830
Füme Lavanta
A.Bıyıklı şap
Wilkinson Sport
La Toja balsam
Hep R41 ile kullandığım bıçağı nispeten yumuşak bir alet ile deneyeyim istedim. Sonuç fena değil. Çene bölgesine doğal olarak keyif vermedi. Bu kombinasyon yerine R41 ile devam etmeyi tercih ederim. Daha konforlu ve yakın tıraş sağlıyor R41 ile eşleştirince.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Yorumları: 221
Konuları: 1
*musko real lavanta krem
*omega domuz fırça
*mühle r89
*rapira mavi,siyah,pembe
*osma şap
*speik a/s balsam
*aqua velva a/s blue
iki perde soğuk su ile tahrişsiz ve konforlu sinekkaydı traş oldu.Ancak perde aralarında ve traşa hazırlık sırasında yüze şap uygulayıp duruluyorum,konforlu ve temiz traşı bu tekniğe borçluyum.Bir de Lord üstadın tekniği olan ,traş sonu şap uyguladıkdan sonra küçük rötuşlarla traşı sonlandırdım
syg
Yorumları: 76
Wilkinson de
Astra yeşil
Arco cool tras kremi
Ali Bıyıklı şap
Avon aftershave balm
Yine ortalama bir tıraş oldu. Tabi ortalamadan kastım alt boğaz bölgesinde her zamanki gibi bir miktar tahriş ve yanma, diğer yerler idare eder anlamında. Ama şuna da kanaat getirdim; ya sakallarım sert, ya da kalın, ya da her ikisi, ya da ben yapamıyorum, ya da teçhizat yetersiz, ya da hepsi, ya da hiçbiri, ya da ben bilmiyorum, ya da....
Yorumları: 221
(30/10/2014, Saat: 01:13)frenzy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Wilkinson de
Astra yeşil
Arco cool tras kremi
Ali Bıyıklı şap
Avon aftershave balm
Yine ortalama bir tıraş oldu. Tabi ortalamadan kastım alt boğaz bölgesinde her zamanki gibi bir miktar tahriş ve yanma, diğer yerler idare eder anlamında. Ama şuna da kanaat getirdim; ya sakallarım sert, ya da kalın, ya da her ikisi, ya da ben yapamıyorum, ya da teçhizat yetersiz, ya da hepsi, ya da hiçbiri, ya da ben bilmiyorum, ya da....
Frenzy komşum,Papazeriği üstadın önerdiği taktik olan perdeler arası şap kullanmayı deneyebilirsin belki faydalı olur.
syg
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
Astra yeşil
Arco cool tras kremi
Ali Bıyıklı şap
Avon aftershave balm
Frenzy hocam, teçhizatta sorun çıkarabilecek birtek yeşil Astra var gibi. Bu benim kişisel tecrübem ama teçhizatınızla birlikte kullanırken, Wilkinson makinanın özelliğinden dolayı biraz bastırmanız gerekiyordur. Bu durumda şayet mavi Astra veya kırmızı-mavi-beyaz Rapira veya en azından -biraz kör olsa da- pembe-mavi-siyah Rapira gibi konforu keskinliğinden daha yüksek jilet kullanırsanız belki daha iyi sonuç alabilirsiniz. Bu jiletler bastırmaya karşı daha az tahriş gibi bir sonucu verebiliyorlar. Umarım daha iyi sonuç alırsınız, selamlar .
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorumları: 76
(30/10/2014, Saat: 01:22)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Frenzy hocam, teçhizatta sorun çıkarabilecek birtek yeşil Astra var gibi. Bu benim kişisel tecrübem ama teçhizatınızla birlikte kullanırken, Wilkinson makinanın özelliğinden dolayı biraz bastırmanız gerekiyordur. Bu durumda şayet mavi Astra veya kırmızı-mavi-beyaz Rapira veya en azından -biraz kör olsa da- pembe-mavi-siyah Rapira gibi konforu keskinliğinden daha yüksek jilet kullanırsanız belki daha iyi sonuç alabilirsiniz. Bu jiletler bastırmaya karşı daha az tahriş gibi bir sonucu verebiliyorlar. Umarım daha iyi sonuç alırsınız, selamlar .
Sent from my iPad using Tapatalk
Umarım dediğiniz gibi sorun sadece jilettedir. Çünkü boyun bölgem biraz sorunlu gerçekten. Kartuşlu kullanırken de bu kadar olmasa da yine de rahatsızlık veriyordu. Bir de normalde sakallarım dinlensin veya tahriş falan varsa iyileşsin diye 3-4 günde bir tıraş oluyordum. Bugün daha rahat tıraş olurum diye 1.5-2 günlük sakal ile tıraş oldum ama pek birşey değişmedi.
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
Astra yeşil
Arco cool tras kremi
Ali Bıyıklı şap
Avon aftershave balm
Yine ortalama bir tıraş oldu. Tabi ortalamadan kastım alt boğaz bölgesinde her zamanki gibi bir miktar tahriş ve yanma, diğer yerler idare eder anlamında. Ama şuna da kanaat getirdim; ya sakallarım sert, ya da kalın, ya da her ikisi, ya da ben yapamıyorum, ya da teçhizat yetersiz, ya da hepsi, ya da hiçbiri, ya da ben bilmiyorum, ya da.... Wilkinson classic ile en iyi uyum sağlayan jilet perma sharp tır benim tecrübelerime göre. Ws ile kesin jiletler çok daha iyi neticeler veriyor.
Astra yeşilin sorun yaratabileceğini ben de düşünüyorum. Seveni çok ama herkese yaramayan bir jilet.
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
- HTGAM Synergy 'Cavendish' sabun
- Tipsoft finest fırça
- Heartring-Stosser 5/8
- Terre D'Hermes AS Balm
- Terre D'Hermes EDT
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
|