Yorumları: 621
Konuları: 6
Balm çok fazla kullanmıyorum, After shave olarakda Kıbrıstaki imkanlar dahilinde İstanbuldan getirdiğim Kolonya ve Aftershavelerimi kullanıyorum. Açıklamak gerekirse ;
1.Old Spice
2.Tabac After Shave Lotion
3.Rebul Lime Eau De Cologne
4.Rebul Mandarin Eau De Cologne
5. Rebul Ice Eau De Cologne ve Beşinciye ek olarak Niveanın Skin Energy After Shave Splash'ı (Nadiren alıyorum aman aman çok ahım şahım bir kokusu yok fakat verdiği his güzel sonrasında)
Bir tıraş kolonyam varki onu sadece ferahlamak için kullanıyorum sıcak aldığım zamanlarda oda Arko Gold Power Tıraş kolonyası
Paco Rabanne 1 Million muadili gibi bir kokusu var, dikkatinizi çektimi bilmiyorum komşularım
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
@Mehmet Kiraz
Komşum Arko - Aqua da Davidoff - Coolwater esintileri taşıyor =) Ucuz losyonlar genelde ünlü parfümlerin yeniden yapımları oluyor
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
30/10/2014, Saat: 18:14
(Son Düzenleme: 30/10/2014, Saat: 18:15, Düzenleyen: Mehmet Kiraz.)
(30/10/2014, Saat: 11:48)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Mehmet Kiraz
Komşum Arko - Aqua da Davidoff - Coolwater esintileri taşıyor =) Ucuz losyonlar genelde ünlü parfümlerin yeniden yapımları oluyor
@Straht
Arko'nun parfümerilerden ithal parfüm esansı alıp alkol denat vb. malzemelerle karıştırdıklarından kıllanıyorum
. Performans ve koku olarak Tabac'ı tek geçerim. Losyon olmasına rağmen böyle kalıcılık !! Süper birşey komşum
Yorumları: 85
Konuları: 0
Arkadaşlar,
Oldspice whitewater ı denemenizi tavsiye ederim. Adinin whitewater olması sizi aldatmasın. Mavi renkli bir aftershave. Gerek nemlendirmesi, gerek tahriş alışı, gerekse de güzel ve kalıcı kokusu olarak benim için bir numara...
(30/10/2014, Saat: 19:35)fahrenheit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar,
Oldspice whitewater ı denemenizi tavsiye ederim. Adinin whitewater olması sizi aldatmasın. Mavi renkli bir aftershave. Gerek nemlendirmesi, gerek tahriş alışı, gerekse de güzel ve kalıcı kokusu olarak benim için bir numara...
Fahrenheit komşum, İstanbulda nerede bulabiliriz ? Classic versiyonundan üç tane var bende bulamam diye Gratisden stok yapmıştım kullanırım diye fakat dayım Almanyadan Tabac'ı getirince ve koklayınca işler değişti. Sir Irisch Moos'u, 444 balmı, Aqua Velva Ice Blue ve Old Spice'ın diğer çeşitlerini de merak etmiyor değilim hani
Yorumları: 85
Konuları: 0
Ben bu tip urunleri genelde internetten temin ediyorum. Elden nereden bulabilirsiniz bir fikrim yok.
Yorumları: 221
Konuları: 1
(30/10/2014, Saat: 19:59)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fahrenheit komşum, İstanbulda nerede bulabiliriz ? Classic versiyonundan üç tane var bende bulamam diye Gratisden stok yapmıştım kullanırım diye fakat dayım Almanyadan Tabac'ı getirince ve koklayınca işler değişti. Sir Irisch Moos'u, 444 balmı, Aqua Velva Ice Blue ve Old Spice'ın diğer çeşitlerini de merak etmiyor değilim hani
Komşum,İmpa ticaret Mustafa Bey'e sorun bence ürünlerin hepsi orjinal
syg
(30/10/2014, Saat: 20:14)fahrenheit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bu tip urunleri genelde internetten temin ediyorum. Elden nereden bulabilirsiniz bir fikrim yok.
Bir iki internet sitesinde Old Spice Whitewater'ı bende gördüm ama siteler alışveriş için güvenilirmi bilmiyorum ama mutlaka denemek isterim Whitewater'ı. Bu aralar öncelikli hedefim Tabac ürünleri olacak herhalde
Yorumları: 862
Konuları: 65
Tabac
brut yeşil klasik
Old spice klasik
Sir Irish Moos
Nivea Cool Kick