Dublex delikli scuttle
#11
(25/03/2012, Saat: 00:07)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi günlerde sağlıkla kullanın
muhteşem görünüyor
sağ sağlim gelmesine çok sevindim

bir onceki mesajimdaki resim alinti. ilk mesajdaki resim benimki.
cok severek kullaniyorum. ondeki firca deligi baslangicta dar diye
dusunmustum ama tum fircalarima uygun sekilde genismis.
sicak musluk suyu cabuk sogurken cezvede kaynatilan su daha
uzun sure yani tiras boyunca isisini koruyor.
Cevapla
#12
Suyu kaynatmadan(85-90 derecede) ocaktan alırsanız daha uzun süre sıcak kalacaktır. Kaynamış suda buharlaşma ile ısı kaybı fazla olacağından daha scuttle'a doldururken 70-75 derece civarında olacaktır. Oysa kaynamaış su muhtemelen 80 derece ve üzerinde olacaktır.
Cevapla
#13
(25/03/2012, Saat: 01:43)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Suyu kaynatmadan(85-90 derecede) ocaktan alırsanız daha uzun süre sıcak kalacaktır. Kaynamış suda buharlaşma ile ısı kaybı fazla olacağından daha scuttle'a doldururken 70-75 derece civarında olacaktır. Oysa kaynamaış su muhtemelen 80 derece ve üzerinde olacaktır.
ben de oyle yapiyorum (icgudusel)
Cevapla
#14
Çok güzelmiş güle güle kullanın Blush
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Scuttle - Köpürteç anesthesia 76 91,905 29/05/2021, Saat: 12:12
Son Yorum: kaman
  Yeni Scuttle Talebi arkolik 230 173,807 01/06/2020, Saat: 08:52
Son Yorum: assalavissa
  Mertsel Scuttle mertsel 219 238,746 26/02/2020, Saat: 23:17
Son Yorum: habaz
  Yeni Nesil SCUTTLE :D mirzacem 132 129,678 31/07/2016, Saat: 02:04
Son Yorum: FurkanY
  Keramik scuttle isi kaybi d0vo 15 23,675 11/06/2015, Saat: 01:34
Son Yorum: protti
  Scuttle + Mug = MUTTLE onurstyle 11 26,172 08/01/2015, Saat: 12:11
Son Yorum: ckeskin
  Geltir Scuttle Resurrection :) theunnamed 735 908,741 31/12/2014, Saat: 01:23
Son Yorum: ihtilaf
  Onur98&tipsol scuttle project tipsol 30 47,515 02/10/2014, Saat: 17:05
Son Yorum: nacho_grande
  Geltir Scuttle-Köpük tası cemuludinç 128 190,972 09/11/2013, Saat: 20:48
Son Yorum: theunnamed

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: