Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Bu alet hakkında bilgisi olan var mı?
Fiyatını hak ediyor mu?
http://www.amazon.com/gp/product/B008L91...=&v=glance
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Bir tarafı Open Comb, diğer tarafı Closed Comb komple paslanmaz çelik ve amazondaki fiyatı piyasasına göre uygun, bildiklerim bu kadar.
Yorumları: 234
Konuları: 25
fiyati iyiymis, enson baktigimda en ucuz Ikonlar 160 dolardi.
Yorumları: 8
Konuları: 1
05/03/2014, Saat: 13:54
Yeni aldığım ikon oss paslandı üründe bir kalitesizlikmi yoksa kullanım hatası olarak suç bendemi anlayamadım
???
Yorumları: 8
Konuları: 1
(05/03/2014, Saat: 13:58)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pas, muhtemelen IKON içinde ıslak bıraktığınız jiletin yaptığı pastır.Kafanın jilet tutan köşe tırnakları içine iz yapar.Temizlenir.
wd40 ve würth ile temizledim.oldu gibi
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
Ikon Oss dlc kullanan , tecrübesi olan komşumuz var mı ?
Yurt dışı sitelerde genelde övgü almış ama çoğu üstadın belirttiği gibi genelde begeniyorlar herşeyi. Objektif fikirlerinizi duymak istiyorum. Çok teşekkürler.
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Tecrübe etmedim OSS'u ama yurtdışı bir forumda Shavecraft'tan daha yumuşak bir alet olduğunu söylemişler. Çoğunluk ise shavecraft'ın daha etkili olduğu yönünde. Fiyat avantajı da cabası diye belirtmişler.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
(18/11/2014, Saat: 01:29)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tecrübe etmedim OSS'u ama yurtdışı bir forumda Shavecraft'tan daha yumuşak bir alet olduğunu söylemişler. Çoğunluk ise shavecraft'ın daha etkili olduğu yönünde. Fiyat avantajı da cabası diye belirtmişler.
evet hocam, ciddi bir fiyat farkı var. oss 135 dolar civarı. shave craft 75 dolar. Görüntülerini çok beğensem de tıraşları konusunda emin olamadım. Sizin favori tıraş aletinizin shave craft oldugunu sanıyorum. merkurlerle kıyaslayabilir misiniz üstadım?
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
(18/11/2014, Saat: 01:44)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet hocam, ciddi bir fiyat farkı var. oss 135 dolar civarı. shave craft 75 dolar. Görüntülerini çok beğensem de tıraşları konusunda emin olamadım. Sizin favori tıraş aletinizin shave craft oldugunu sanıyorum. merkurlerle kıyaslayabilir misiniz üstadım?
Hocam hiç merkür kullanmadım. Tek söyleyebileceğim benim için güzel bir tıraş verdiği.
www.BarbarosRazors.com