04/12/2014, Saat: 00:50
Askerdeyken bu ürünü her tıraş sonrası kullanırdım. O zamandan aklımda kalanları yazayım. İlk olarak Vitos, Shea yağı ve paraben türevleri içeriyor. Yoğunluk olarak biraz akışkan o yüzden Nivea balsamlara benzetiyorum. Ürünün hafif bir kokusu var. Medikal ama feminen yöne de kaçıyor az da olsa. Nemlendirme etkisi vasatın üzerinde ama Speick ile karşılaştırılamaz ve yüzde az olsa yapışkanlık hissi bırakıyor. Tahriş sonrası yatıştırma etkisi gene Speick'e göre düşük. Anti-Aging etkisi de var ama bunu değerlendirecek kadar yaşlı değilim .
Vitos Balm pompalı cam şişe içerisinde geliyor ama keşke gelmez olsaydı . Pompa bir türlü şişeye tam oturmuyor. Ne kadar sıkarsanız sıkın inatla gevşiyor. Yolculuk yaparsanız aklınız bu şişeden ayrılmaz bir türlü . Fiyat olarak 25-30 TL civarına temin edilebiliniyor. Ben açık arttırma ile aldığım için daha uyguna gelmişti ama bu fiyata daha tatmin edici ürünler varken çok da gerekli değil.
Vitos Balm pompalı cam şişe içerisinde geliyor ama keşke gelmez olsaydı . Pompa bir türlü şişeye tam oturmuyor. Ne kadar sıkarsanız sıkın inatla gevşiyor. Yolculuk yaparsanız aklınız bu şişeden ayrılmaz bir türlü . Fiyat olarak 25-30 TL civarına temin edilebiliniyor. Ben açık arttırma ile aldığım için daha uyguna gelmişti ama bu fiyata daha tatmin edici ürünler varken çok da gerekli değil.
3017 - Proraso Yeşil Sabun (20.01.2016 - 13.07.2016)