Yorumları: 1,519
Konuları: 13
EJ DE89 Barley
Gillete 7 o' clock yeşil (2)
Vitos
Omega 10029
A.Bıyıklı şap
Skin Bracer
Nivea Cool Kick
Yeşil o' clock ikinci tıraşında köreldiğini hissettirse de güzel tıraş verdi. Vitos' un kıral gibi köpüğünün ardından laf olsun diye kolonya, balm vs. kullandık yine. Bi' bitmedin be Nivea .
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
- EJ 89 Barley
- Vitos Super Extra
- Permasharp
- Tipsoft Finest
- Crystal
Kokusu olmasa da yaptigi kopuk ile keyifli bir tiras sundu vitos, burdan Onur98 ustada selamlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 401
Konuları: 40
Sabahları tıraş oluyorum her zaman , ama Pazar akşamı şöyle güzel bir küvet yaparsam fırsatı kaçırmıyorum hemen tıraşımı da oluyorum. Bu akşam ekipmanım şöyle
La toja Sabun ,yüzümde köpürtüyorum öyle daha güzel köpük yapıyor ,
Maestro ustura, full hollow ölçüsü 15/16 , singing tabir edilen cins, çıtır çıtır bütün sakalları dinliyorsun, tıraşını çok seviyorum
Fırça, FS, süper badger , zannedersem 26 düğüm
Aftershave balm, body shop tan kofre olarak aldım, aftershave balsam, saç ve vucut şampuanı bir arada ve eau de toilet , ben musk kokusunu pek sevmesemde bundaki musk çok yumuşak ve güzel geldiği için aldım. Balsamın nemlendirmesi normalin üstünde, eau de toilet in kalıcılğı yaklaşık 2 saat falan sürüyor
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
29/12/2014, Saat: 01:28
(Son Düzenleme: 29/12/2014, Saat: 01:29, Düzenleyen: Chinaski.)
(29/12/2014, Saat: 00:57)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabahları tıraş oluyorum her zaman , ama Pazar akşamı şöyle güzel bir küvet yaparsam fırsatı kaçırmıyorum hemen tıraşımı da oluyorum. Bu akşam ekipmanım şöyle
La toja Sabun ,yüzümde köpürtüyorum öyle daha güzel köpük yapıyor ,
Maestro ustura, full hollow ölçüsü 15/16 , singing tabir edilen cins, çıtır çıtır bütün sakalları dinliyorsun, tıraşını çok seviyorum
Fırça, FS, süper badger , zannedersem 26 düğüm
Aftershave balm, body shop tan kofre olarak aldım, aftershave balsam, saç ve vucut şampuanı bir arada ve eau de toilet , ben musk kokusunu pek sevmesemde bundaki musk çok yumuşak ve güzel geldiği için aldım. Balsamın nemlendirmesi normalin üstünde, eau de toilet in kalıcılğı yaklaşık 2 saat falan sürüyor
Sıhhatler olsun üstadım sabaha kadar nasıl beklerim diye düşünüyorum şu an.
Maestro ustura solingen mi?
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
Palmolive çubuk harika bir köpük yaptı
Herkese iyi haftalar, iyi seneler
İh-tirastan sual olunmaz.
(29/12/2014, Saat: 10:40)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Palmolive çubuk harika bir köpük yaptı
Herkese iyi haftalar, iyi seneler
Çok şık bir tıraş olmuş starex komşum. Sıhhatler olsun. 1904 çok nostaljik bir alet.
- Martin Amca Keçolin sabun
- Omega 10029 fırça
- Union Cutlery Bayonet ustura
- Proraso pre-post krem
Herkese iyi haftalar.
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Clinique Tıraş Kremi
EJ DE89
Gillette Sharp Edge
444 Balsam
Son zamanlarda köpüksüz krem ve jelleri denemeye başladım. Clinique gerçekten de çok başarılı. Denediğim köpüksüzlerle ilgili incelemeleri yakında sizlerle paylaşacağım.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
(29/12/2014, Saat: 10:46)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok şık bir tıraş olmuş starex komşum. Sıhhatler olsun. 1904 çok nostaljik bir alet.
Teşekkürler üstad, zaman makinasını buldum Başka bir dünyaya götürüyor 1904 beni
(29/12/2014, Saat: 10:48)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Martin Amca Keçolin sabun
- Omega 10029 fırça
- Union Cutlery Bayonet ustura
- Proraso pre-post krem
Herkese iyi haftalar.
Size de sıhhatler olsun
|