Yorumları: 621
Konuları: 6
15/12/2014, Saat: 20:31
(Son Düzenleme: 15/12/2014, Saat: 20:32, Düzenleyen: Mehmet Kiraz.)
(14/12/2014, Saat: 23:46)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel inceleme için teşekkürler Mehmet Kiraz komşum. Elinize sağlık.
Sent from my iPad using Tapatalk
btoprak komşum çok teşekkür ederim, birşeyler anlatmaya çalıştık. Bu kremden eline geçen olur da katkı koymak isterse başlığa sizde dahil lütfen çekinmeyin
. Tekrardan teşekkür ediyorum
(14/12/2014, Saat: 23:52)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Inceleme için teşekkürler Mehmet komşum. Keyifli tıraşlar.
Chinaski komşum çok teşekkür ederim
. Size de keyifli ve tahrişsiz tıraşlar dilerim.
Yorumları: 543
Konuları: 9
İnceleme için teşekkürler. Normal tıraş kremini kullanmış ve beğenmiştim. Sizin incelemenizi okuyunca gene bir kaşıntı tuttu. Bir süre forumdan ayrı kalmak iyi olacak sanki
.
3017 - Proraso Yeşil Sabun (20.01.2016 - 13.07.2016)
(23/12/2014, Saat: 00:40)blaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnceleme için teşekkürler. Normal tıraş kremini kullanmış ve beğenmiştim. Sizin incelemenizi okuyunca gene bir kaşıntı tuttu. Bir süre forumdan ayrı kalmak iyi olacak sanki .
blaster komşum niye öyle diyorsunuz, hem doğal, hem kaliteli hem de tamamen organik güzeller güzeli bir ürün. Gerçekten tavsiye ederim iki hafta az olan sakallarımı bıraktım, cilt dinlendikten sonra bir tıraş olmuşum sıfır tahriş hem de kullandığım permasharpa rağmen. Kesinlikle aftershaveini de alacağım. Benim gözümde bir çeşit Sebamed benzerliği taşıyor bu ürün, neden bu hissiyatı verdi bana bilmiyorum ama
. Tekrardan söylüyorum, mutlaka tavsiye ederim, deneyin biraz köpürme olayı zor zaten biliyorsunuz onu, ben tam beceremedim bir iki defa sonra tam oldu
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
Alamanlar bu kozmetik işini biliyor.
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
(10/01/2015, Saat: 15:15)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen öyle bayercy komşum. Gerek Tabac, Sir Irisch Moos ve No.4711'in üreticisi Maurer & Wirtz firması olsun, Gerekse Speick olsun gerçekten işlerini çok başarı ile yapan iki firma. Daimi olarak alacağım kozmetik ürünler açısından ilk iki sırada İngiliz ürünleri değil Alman ürünleri var. 1.si Tabac 2.si Speick. Speick'ın bu kadar büyük bir rahatlatma sağlayacağını açıkcası düşünmüyordum, ama diğer komşularımızında belirttiği üzere gayet de haklıymışlar.
Mehmet hocam siz bu speick e aşık oldunuz
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
[quote='Mehmet Kiraz' pid='99916' dateline='1420920280']
Sorma tipsol hocam I believe in German Technology diyorum
. Tek dezavantajı iyi bir fırçaya sahip olmadığımdan köpürtme sırasında bayağı dövünüyorum diyebilirim. Forumda'da bahsedildiği üzere tıraş sabununda olan problem kremde de var gibi zor lather alıyor diyelim. Tabi bu kişinin tecrübesine bağlı olarak değişir diyelim. Not : Alman ürünlerine aşık olmayan varmı tipsol hocam :
Evet almanlar birçok şeyi oldukça iyi yapar speick konusunda hemfikiriz ürünleri çok kaliteli. Bu arada köpük yapmayı dert etmeyin size bir tipsoft verelim huzuru bulun
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com