Yorumları: 86
Konuları: 3
Gecikmiş, baya baya gecikmiş bir kendini tanıtım için affınızı isterim. Yaz aylarında doğa koşullarında çalıştığım bir mesleği icra ederken sıkıntıdan klark bıyık bıraktığım yıllarda, baktım düzgün tıraş edemiyorum, bir ali bıyıklı ve yaprak jiletler ile geleneksel tıraşa adım attım. O gün bu gündür gelsin sabunlar-kremler-fırçalar, bu DE de neymiş?, şap mı? hımmm, slant mı o nası bişey acaba?, thiers issard olsun olursa, king'i boşvar naniwa iyidir, japonyadan bi tanıdık gelse de tamahagane sahibi olsam gibi fikirler ve eylemler içindeyim. Allah bana ve forumdaki arkadaşlara akıl fikir versin diyorum, forumu seviyorum.
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Komşum biz de size bir geç hoşgeldiniz diyelim madem.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
direk en tepeden başlamanızı takdir ediyoruz
biz hala alt basamaklardayız
kolayına kaçsakda birileride çelik işine girmeli tabiki
şimdiden sıhhıatler olsun
hoşgeldiniz
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
Hoş geldiniz,keyifli tıraşlar..
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 556
Konuları: 16
Hoşgeldiniz. Hakkaten süper. O kadar ustura aldım, elimden geçti, Thiers Issard'ı daha yeni öğrendim sayılır.

En sevdiğim 1-2 usturamdan biridir...
"Sâdıkları tahkîr ile red kaide oldu
Hırsızlara ikram ü inayet yeni çıktı
Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık"
(Ziya Paşa- bayılıyorum bu adama!)
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Hoşgeldiniz,
Ali bıyıklı/Sedef ikilisi zamanla Sanguine usturalara yerini bırakıyor ordan sonra ise evrim ağacı Feathercılar ve çelikçiler diye iki dala evriliyor. Bakalım siz ne yapacaksınız=)
Keyifli ve bol köpüklü tıraşlar =)
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 621
Konuları: 6
(13/12/2014, Saat: 21:54)zanshin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gecikmiş, baya baya gecikmiş bir kendini tanıtım için affınızı isterim. Yaz aylarında doğa koşullarında çalıştığım bir mesleği icra ederken sıkıntıdan klark bıyık bıraktığım yıllarda, baktım düzgün tıraş edemiyorum, bir ali bıyıklı ve yaprak jiletler ile geleneksel tıraşa adım attım. O gün bu gündür gelsin sabunlar-kremler-fırçalar, bu DE de neymiş?, şap mı? hımmm, slant mı o nası bişey acaba?, thiers issard olsun olursa, king'i boşvar naniwa iyidir, japonyadan bi tanıdık gelse de tamahagane sahibi olsam gibi fikirler ve eylemler içindeyim. Allah bana ve forumdaki arkadaşlara akıl fikir versin diyorum, forumu seviyorum.
zanshin üstadım hoşgeldiniz forumumuza, bıyık konusunda Magnum dizisi vardı onun gibi birşey herhalde Klark bıyık

. Size katılıyorum geleneksel tıraş tam anlamıyla bir dünya jiletiyle, de makineleriyle, sabunuyla, kremiyle,fırçasıyla herşeyiyle bir dünya. Evet buna da katılıyorum gerçekden Allah hepimize akıl ve fikir versin ki en iyi aleti, en iyi sabun ve kremi ve en iyi jileti bulabilelim. Tekrardan hoşgeldiniz zanshin
(14/12/2014, Saat: 16:12)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: zanshin üstadım hoşgeldiniz forumumuza, bıyık konusunda Magnum dizisi vardı onun gibi birşey herhalde Klark bıyık
. Size katılıyorum geleneksel tıraş tam anlamıyla bir dünya jiletiyle, de makineleriyle, sabunuyla, kremiyle,fırçasıyla herşeyiyle bir dünya. Evet buna da katılıyorum gerçekden Allah hepimize akıl ve fikir versin ki en iyi aleti, en iyi sabun ve kremi ve en iyi jileti bulabilelim. Tekrardan hoşgeldiniz zanshin 
Klark bıyık şu şekil :
http://tinypic.com/view.php?pic=72gdwh&s=8#.VI2ktCd83J8
Gerçi muhtemelen benimki Mustafa Keser bıyığına daha çok benziyordu. Hani dolaşır ya internette "Benim hissettiğim-Gerçekte olan" şeklinde...
(14/12/2014, Saat: 14:58)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz,
Ali bıyıklı/Sedef ikilisi zamanla Sanguine usturalara yerini bırakıyor ordan sonra ise evrim ağacı Feathercılar ve çelikçiler diye iki dala evriliyor. Bakalım siz ne yapacaksınız=)
Keyifli ve bol köpüklü tıraşlar =)
Çeliğe daha yakınım üstad, ama featherlar da akıl çelmiyor değil, denemedim.
Yorumları: 621
Konuları: 6
(14/12/2014, Saat: 18:57)zanshin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Klark bıyık şu şekil :
http://tinypic.com/view.php?pic=72gdwh&s=8#.VI2ktCd83J8
Gerçi muhtemelen benimki Mustafa Keser bıyığına daha çok benziyordu. Hani dolaşır ya internette "Benim hissettiğim-Gerçekte olan" şeklinde...
+1