Yorumları: 99
Konuları: 2
18/08/2015, Saat: 10:55
(Son Düzenleme: 18/08/2015, Saat: 11:07, Düzenleyen: mustafae.)
Merhaba Arkadaşlar.. Komşular...

yaklaşık bir buçuk aydır foruma üyeyim... daha önceden buraya yazıp kendimi tanıtmamışım... öncelikle hepinizden özür dilerim... iş hayatına atıldığım günden bu yana yaklaşık 9 yıldır günlük tıraş oluyorum..

son 6 aydır her gün tıraş olmak iyice sıkıntı olmaya başlamıştı.. şirketten bir arkadaşım sayesinde bu siteyi gördüm... impa ticarete gidemesemde siteden alışverişimi yaptım... herşey bir yana bu ailenin bir üyesi olmaktan çok mutluyum.. artık sakallarım uzasın diye heyecanla bekliyorum tıraş zamanımı... artık eziyet değil keyif yaşıyorum.. bu forumu kuran herkesin emeğine sağlık...
Yorumları: 194
Konuları: 5

varan 2 bu da diğer dostum aileye kattığım. hoşgeldin tekrar mustafa. sayın geltir ailesi bizim şirket bünyesinde aileye katıldıktan sonra bir geltir ci olarak çalışmalara hemen başladım ve artık şirkette tıraşın muhabbetini geniş geniş yapıyoruz

mustafayla iş güç bırakıp sadece ne var ne yok diye bakarak gün geçirmeye az kaldı
Yorumları: 99
Konuları: 2
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Siz de hoşgeldiniz.

Keyifli tıraşlar.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 194
mustafa dış ticaret departmanında ben mali işler kısmetse yurtdışından gelen malların içine bir praroso olur bir simpson olur bir dr harris olur bişeyler attırabilirsek işlem tamamdır
Yorumları: 254
Hoşgeldiniz keyfini çıkartmaya bakın.
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Hoşgeldiniz,
Keyifli ve Bol Köpüklü Tıraşlar =)
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
Hoşgeldin. Hayırlı ve uğurlu olsun. Komünal yaklaşımınız takdire şayan.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 599
Konuları: 12
Hoşgeldiniz,tahrişsiz tıraşlar dilerim.
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
Yorumları: 253
Konuları: 3
Hos geldiniz, keyifli tiraslar.