14/07/2016, Saat: 19:07
(14/07/2016, Saat: 09:35)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mastro Livi'nin kendi ürettiği Grifetto ustura ile İtalyan bir berber tarafından tıraş edildiği bir videoya denk geldim dün akşam. Son zamanlarda çelik usturaya başlamak isteyen arkadaşlarla da konuşuyoruz, bu videoda güzel tüyolar var. Özellikle köpüğün kıvamına dikkat edin, epey sulu diye niteleyebileceğimiz bir kıvamı var. Usturada köpüğün kayganlık vermesi en önemli etken o yüzden köpüğü koyu yapıp sonra ustura kesmiyor, gitmiyor abi demeyin Tutuş açılarını ve sakal yönlerine göre zor bölgeleri nasıl tıraş ettiğini de anlatıyor aynı anda. Umarım faydalı olur.
Selamlar kardeşim..köpük olayı elbetteki önemli ama asıl işi keyifli hale getiren en önemli etken önhazırlık yani yumuşatma için duş yada yağ olayı çok farkettiriyor bence..birde çeliğin jiletliye göre daha güvenli olduğunu vurgulamak lazım..saygı ve sevgiyle
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir