06/01/2017, Saat: 17:49
Herkese merhaba saygıdeğer komşularım.Ben ensar 24 yaşındayım.Beş senedir sadece elektrikli makinayla traş oluyorum. Beş ya da altı kere berberde ustura ile traş olmuşumdur o kadar
Peki nereden ıslak traş sevdasına kapılmışsınız diye sorabilirsiniz. Her şey babama ait benden yaşça büyük iki tane fırçasını dolabın derinliklerinde görene kadardı... Sanırım ikisi de domuz kılı.Sonra ben bu fırçalar nedir, ne değildir öğrenmek için başladım google'da araştırmaya ve Lord komşumun bloguna denk geldim. Saatlerce satır satır hepsini okudum ve bende muhteşem bir ilgi,alaka ve sevgi oluşturdu.Tam da o hayran olduğum 50'li 60'lı yıllardan gelen bir ritüeldi... Lord komşumun sayesinde saygıdeğer sizlerle ve değerli yorumlarınızla tanıştım, bilgi sahibi oldum ayriyetten aydınlandım. Gerçekten burada ki herkes hep görmek istediğim, herkesin saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşabildiği, özür dileyebildiği, yorumlarını samimi ve dürüstçe söyleyebildiği bir ortam. Burada zaman geçirirken gerçekten hiç sıkılmıyorum. Sizlere, özellikle de Geleneksel Traşı tanımama vesile olan LordSparHawk Komşuma teşekkür etmeyi bir borç bilirim
)
Şu an için en kısa zamanda bir WS classic alıp haftada 1 traş olup o duyguyu tadmak istiyorum. Daha sonra ise kısmet olursa 2 ay sonra haftaiçi sabah sinekkaydı traş olabileceğim ve takım elbise giyeceğim bir işim olacak. Sakallarım sert ve sık.Çıkış yönleri ise kulak tarafına doğru çıkıyorlar.Boyun bölgesi ters çıkıyor. Sizce makina ve jilet olarak nasıl bir şey düşünmeliyim? Benim gönlüm aslında shavette'ler de ama günlük traşa uygun olur mu bilmiyorum.
Saygılar, Sevgiler Efendim...

Şu an için en kısa zamanda bir WS classic alıp haftada 1 traş olup o duyguyu tadmak istiyorum. Daha sonra ise kısmet olursa 2 ay sonra haftaiçi sabah sinekkaydı traş olabileceğim ve takım elbise giyeceğim bir işim olacak. Sakallarım sert ve sık.Çıkış yönleri ise kulak tarafına doğru çıkıyorlar.Boyun bölgesi ters çıkıyor. Sizce makina ve jilet olarak nasıl bir şey düşünmeliyim? Benim gönlüm aslında shavette'ler de ama günlük traşa uygun olur mu bilmiyorum.
Saygılar, Sevgiler Efendim...