Yorumları: 342
Konuları: 10
http://www.shapeways.com/product/BMMBX9D...d=58929231
internette denk geldim. 3d printer kullanılarak yapılmış sanıyorum. duyan- bilen- alan/kullanan var mıdır acaba?
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
26/02/2016, Saat: 01:00
(Son Düzenleme: 26/02/2016, Saat: 01:00, Düzenleyen: Serjames.)
Hiç sanmam ama kesin konuşmamak gerek, çok ilginç bir alet acaba beğeniliyormu (pek sanmam ama)vs. bende meraklandım şimdi bu kadar farklı bir tasarım görünce
İlginç , sizde nasıl bulduysanız doğrusu bunu
İyi akşamlar,
Yorumları: 342
Konuları: 10
(26/02/2016, Saat: 01:00)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç sanmam ama kesin konuşmamak gerek, çok ilginç bir alet acaba beğeniliyormu (pek sanmam ama)vs. bende meraklandım şimdi bu kadar farklı bir tasarım görünce
İlginç , sizde nasıl bulduysanız doğrusu bunu
İyi akşamlar,
İyi akşamlar
Biraz daha araştırdım. Youtube da bir video var hakkında
anladığım kadarıyla birleştirmek için bir hırdavatçıdan 20 mm civata ve somun almak gerekiyor. Test eden birkaç kişi çok sert/ kaba tıraşı var demiş. Ben niye bunu araştırmışım onu ben de bilemiyorum hala
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
(26/02/2016, Saat: 01:38)Kerkenez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi akşamlar
Biraz daha araştırdım. Youtube da bir video var hakkında
anladığım kadarıyla birleştirmek için bir hırdavatçıdan 20 mm civata ve somun almak gerekiyor. Test eden birkaç kişi çok sert/ kaba tıraşı var demiş. Ben niye bunu araştırmışım onu ben de bilemiyorum hala
Yani zahmetli bir ürün birde daha performansına bakılacakta amaaan bir ton iş , en iyisi bir tane black beauty almak onun yerine
.