Yorumları: 1,874
Konuları: 3
(24/01/2021, Saat: 14:47)MERCAN.04 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alt tablanım küçük bir noktasında bi eziklik var. Bundan kaynaklanıyor olabilir. Ama dalgalanma gerçekten çok önemli değil şu durumda. Bir tarafının kesmemesi çok ilginç jilet her iki taraftan da göründüğü halde. Elim yatkın olmasa derim ki ben açıyı tutturamıyorum. Ama yok bildiğiniz kesmiyor. Yarın satıcıyı arayarak durumu anlatırım. Herhalde bir çözüm bulunur.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satıcı size gerekli desteği vereceğine inanıyorum.
Yorumları: 88
Konuları: 2
Aradım. Razorus ve İmpa dışında alışveriş yapmamam gerektiğinin de dersini çıkarıp oturdum yerime. @marv komşumuz yiv sorunu olabileceğini söyledi ki haklıydı. Artık tek taraftan kesim yaparak idare edicez.
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(25/01/2021, Saat: 13:04)MERCAN.04 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aradım. Razorus ve İmpa dışında alışveriş yapmamam gerektiğinin de dersini çıkarıp oturdum yerime. @marv komşumuz yiv sorunu olabileceğini söyledi ki haklıydı. Artık tek taraftan kesim yaparak idare edicez.
Hemen pes etmeyin hocam. E devlet üzerinden kısa bir açıklama ile tüketici hakem heyetine başvurun. Ayıplı bir ürün neticede.
Yorumları: 88
Konuları: 2
Yorumları: 2,576
Konuları: 25