05/04/2012, Saat: 00:12
bence o kadar kötü-kurtarılamaz durmuyor...
Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable
|
05/04/2012, Saat: 00:12
bence o kadar kötü-kurtarılamaz durmuyor...
05/04/2012, Saat: 00:28
Mis gibi çıkar temizlikten Artık bunu markete koyda adminim herkes faydalansın eski makinelerden
05/04/2012, Saat: 00:34
cok aktif kullanılmış bir makine olmadığı kesin
yanında bu üretimi 50 yıl önce bitmiş jiletle geldiğine göre ama umarım çok sabunlu bırakılmaktan yana bu haldedir tamaı küf se kaplamada bozulmussa yazık olacak yanında bunla gelecek demişken ilk perma ile geliyor kullanamayacak olmak kötü kapalı pakedi de bulunmaz bunun ama yinede koleksiyonda olması fena olmadı
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
05/04/2012, Saat: 00:40
(05/04/2012, Saat: 00:28)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mis gibi çıkar temizlikten Artık bunu markete koyda adminim herkes faydalansın eski makinelerdensöz veremiyorum alım satım pek yapmak istemediğim birşey helede böyle antika kullanılmış vs ürünlerde gün geliyor 5 liradan parça buluyorum gün geliyor 90 liradan degerini biçmek zor alımı satımı o işlerden anlayan arkadaşlara bırakmak lazım ben topluyorum işte eheheh aynı makineden (super adjustable larım için konuşuyorum) birtane 60a birtane neredeyse hediye gibi bir fiyata bunuda kargo falan dahil en fazla 40 a maletmiş olacagım mesela satmama en iyisi oyuzden ayarlı deyip slimi kastediyorum aslında antikacılara slimin bana alerjisi var bulmama imkan olmayan fatboyu bile Türkiyede buldum slim karşıma çıkmıyor super adjustableında koleksiyoneri gibi oldum onu ararken
05/04/2012, Saat: 00:50
Fatboy tam bir bomba oldu yani.Ben pek ihtimal vermiyordum
Satma işi içinse takılıyordum zaten
05/04/2012, Saat: 00:55
(05/04/2012, Saat: 00:50)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fatboy tam bir bomba oldu yani.Ben pek ihtimal vermiyordum en bulunamayacağı bulup en kolay bulunacağı bulamaakda ayrı bir mesele zaten
05/04/2012, Saat: 01:02
kayseride slim ve gillettenin baska makinelerinin oldugu bir dukkanin duyumunu aldim ama su siralar gidemem ayrica dukkanin yerini iyi tarif edemedi vatandas
05/04/2012, Saat: 01:06
(05/04/2012, Saat: 01:02)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kayseride slim ve gillettenin baska makinelerinin oldugu bir dukkanin duyumunu aldim ama su siralar gidemem ayrica dukkanin yerini iyi tarif edemedi vatandas siteye yazdıktan sonra ertesi gün dahi bulmak pek olası degil yarın elbet bir googledan gelen kayserili ziyaretci kayserideki tüm antikacıları dolaşır ve muradına erer hayırlı olsun ona şimdiden Birde duyumlara pek itimat etmemek lazım hocam bir ara kim nerde bulursun dese 4 nala gidiyordum oralara bir gün eminönü küçük pazar bit pazarındaydım bir gün beyazıt cınaraltı bit pazarı öbür gün samandıra bit pazarı çer çöp dışında hıçbirşey yoktu malum kartuşlu makinelerin çöpten çıkma saplarına 10 lira isteyen amcalar dışında birşey yok geneli tesbih ve saat beyazıtında yani şansa karşımıza çıkarsa çıkıyor birde tabiki gözü karartıp (pazarlık kozunu kaybetme pahasına) antikacılara siparis vermek 2-3-5 ay sonrada olsa elbet sizi arıyorlar emin olun tabi degerinin en iyi ihtimalle 2-3 katına alıyorsunuz
05/04/2012, Saat: 01:08
(05/04/2012, Saat: 01:06)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05/04/2012, Saat: 01:02)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kayseride slim ve gillettenin baska makinelerinin oldugu bir dukkanin duyumunu aldim ama su siralar gidemem ayrica dukkanin yerini iyi tarif edemedi vatandas antikaci degilmis ki :d ayrica kapatalim uye olmayanlara rahat konusabilelim bence.
06/04/2012, Saat: 01:27
Bunlara "Black Beauty" de deniyor diye biliyorum. Bence slimden daha guzel, beauty kelimesini hakeden bir alet. Slimim de var ama ilk tercihim dogum yılımda uretilmis bir gillette long handle black beauty
Benim favori tras aletim. Saygılarımla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|