Yorumları: 410
Konuları: 6
(23/04/2015, Saat: 09:28)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fırçanızı güle güle kullanın. İlk porsuk tecrübesi diyorsunuz. Şanslı olduğumuzu bilelim.
Teşekkürler komşum. 10 yılı aşkın süredir domuz kılı fırçayla tıraş oluyorum. Son 1 yılı saymazsak dönem dönem köpük de kullandığım da oldu ama jel vs hiç kullanmadım. Birkaç kez denemek için vs hariç.
Porsuk çok farklı bir tecrübe oldu , olmaya da devam edecek gibi. Başlangıcımız ve başladığımız ekipman nitekim iyi oldu. To be continued diyelim
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorumları: 160
Konuları: 3
@Adamentium komşum fırçanız çok güzel görünüyor iyi günlerde kullanın. Manchurian benim HMW ile birlikte gözüme kestirdiğim fırçalardan.benim ilk porsuk tecrübem İSANA ile olmuştu, pek keyifli bir tecrübe olduğunu söyleyemeyeceğim
Bu bakımdan hakikaten talihlisiniz
Isanadan sonra Omega domuz kullanmaya başlamıştım.Aldığım ikinci porsuk Edwin Jagger Silvertip (large) oldu fakat şu an başka yerde olduğumdan henüz kullanma fırsatı bulamadım evde tosun gibi yatıyor
aranızdan hem Edwin jagger silvertip (large) hem de Tipsoft Manchurian veya Tipsoft HMW kullanıp her iki fırçayı backbone, yumuşaklık, masaj özelliği, su tutuş, krem ve sabunla kullanılabilme derecesi açısından kıyaslayabilecek arkadaşımız varsa sevinirim
Herkese keyifli traşlar
Yorumları: 994
Konuları: 18
15/05/2015, Saat: 15:19
(Son Düzenleme: 15/05/2015, Saat: 15:22, Düzenleyen: emre-sti.)
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
@emre-sti komşum çok şık monte edilmiş mıknatıs. Hoş bir fırça güle güle kullanın.
Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun.
Mıknatıs, sap kısmından 1mm kadar içeride direk sıfır değil resimlerde belli olmuyor ama mıknatıs ile sapın alt kısım hizsaında çok az bir kavis var ve çok estetik görünüyor, sapın tamamı olsun mıknatıs kısmı olsun kusursuz.. Kırk yıl düşünsem o şekilde bir dizayn gelmezdi aklıma.
Mıknatıs işine başlamadan önce acaba paslanır mı diyerekten baya araştırma yaptım bir şey bulamadım. En son bendeki mıknatıslardan birini bir gün suda 3-4 güb açık havada bıraktım.
kırıp paslı bir demir üzerinde 10-15 gün beklettim baktım gene pas olmadı o sayede emin olarak bu işe giriştik =)
Ben yumuşak fırça sevmediğim için Onur abi sağolsun bana göre kıl yapısını doğru tespit ettti. Bu süreçte hiç yılmadan usanmadan beni dinleyen Onur abiye bir kez de burdan teşekkür edeyim...
Emre fırça hayırlı olsun, geçen hafta gördüm ve sapına hayran kaldım. İyi tıraşlara komşum
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Vay benim fırçayla aynı malzemeden
. Güle güle kullanın emre-sti.
Haydi hayırlı tıraşlar...
15/05/2015, Saat: 18:10
(Son Düzenleme: 15/05/2015, Saat: 18:12, Düzenleyen: emre-sti.)
Teşekkürler, mıknatıs olayını herkese tavsiye ederim....
sap ile kıl renk uyumu hoşuma gitmişti...
Yorumları: 740
Konuları: 26
Foruma özel Tipsoft fiyat listesi için "tipsoftbrushes(at)gmail.com"
adresine "kullanıcı adınızı" belirterek mail atabilirsiniz.
https://www.facebook.com/tipsoftbrushes/