Yorumları: 492
Konuları: 14
İmpa ticaret getirdiği FLOID A/S 150ML (SUAVE/VIGOROSO) deneyenler varmıdır ? suave ve vigoroso ikisinide üzerinde mentol yazmakta ve şişeler aynı görünüyor. suave de italyan vigoroso da ispanyol geçiyor,
Deneyip kullananlar bilgi verebilirmi ?
vigoroso olanın 400 ml olan boyu 150 ml aynı fiyata görünüyor,
Yorumları: 193
Konuları: 15
(25/08/2014, Saat: 19:11)trache Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İmpa ticaret getirdiği FLOID A/S 150ML (SUAVE/VIGOROSO) deneyenler varmıdır ? suave ve vigoroso ikisinide üzerinde mentol yazmakta ve şişeler aynı görünüyor. suave de italyan vigoroso da ispanyol geçiyor,
Deneyip kullananlar bilgi verebilirmi ?
Suave = Hafif
Vigoroso = Sert
Biri daha fazla mentol içermekte
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
Bende floid alma düşüncesindeyim fakat kimse kolonyalar hakkında yorum yapmamış.. Nasıldır,neye benzer dostlar. Genelde inceleme altında inceleme dışında her şey yazılıyor ama inceleme yazılmıyor...
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
@ts9funk, komşum fikir vermesi açısından; floid in balmını aldım,iki kez kullandım.Kokusu gayet hoş,maskülen bir koku.Kıvamı akışkan ve ilk sürdükten sonraki nemi emildikten sonra çok güzel bir bakım yapıyor.Yatıştırıcılığını loreal kadar başarılı bulmadım ama gayet yeterli.Ciltte bıraktığı son hissi çok beğendim ben.Splah i de benzer özelliktedir diye düşünüyorum.
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
Yorumları: 776
Konuları: 8
3 floid kullandım.
Kokuları maskulen. Black olan biraz şekerli gibi.
Artık balsam kullanmiyorum.
Floid ve diğerleri var benim için
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
Teşekkürler @saltuk ve @candova..
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 1,125
Konuları: 29
İmpa dan almıştım 400 ml lik special edition.
%5 civarı kullandım çok beğenmedim. Fazla sert. (mentol hissi güzel o kadar)
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
The Geniune modelini kullanıyorum. küçükken anneannemin evinde bir tütün kolonyası vardı (düzce tütünü olabilir ama anımsayamıyorum, olmayabilir de), bana onun kokusunu hatırlatıyor, nerede ise aynı, biraz naneli hali. çok severek kullanıyorum ancak kışa gelecek bir ürün değil bana göre. soğukta bir kez kullanmak gafletinde bulundum meraktan, epey bir süre (yarım saatin üstünde) temas eden yerleriniz çok üşüyor
Yorumları: 58
Konuları: 3
dün impa da deneme şansım oldu. Ağır geldi bana.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@simofle
dostum bende aynı sekilde sizin gibi orada denedim. Aynen bana da agır gelmisti. Ama dayanamadım soyledim daha sonra bir adet. Yuze surunce orada elinize bileginize denediginiz gibi kesinlikle olmuyor. Yuzde cok farklı bir koku veriyor.
O denemeyi bende yapmıstım ve yanılmıstım paylasmak istedim komsu. saygılar