Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Hoşgeldiniz Hocam,nice bol köpüklü ve tahrişsiz tıraşlar dilerim.( bu arada insan sakallarım çıksa da tıraş olsam diye heyecanla bekliyor di mi
)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 156
Konuları: 4
(08/10/2016, Saat: 20:33)KuzeyTurk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz Hocam,nice bol köpüklü ve tahrişsiz tıraşlar dilerim.( bu arada insan sakallarım çıksa da tıraş olsam diye heyecanla bekliyor di mi )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ederim hocam güzel dilekleriniz için.
Geleneksel Tıraştan Önce: Ufff gene uzamış sakallarım, işe giderken tıraş olmak lazım!
Geleneksel Tıraştan Sonra: Sakallarım elime gelmeye başladı, akşama oğlan uyuduktan sonra şöyle güzel bir tıraş keyfi yapayım
Yorumları: 1,206
Foruma hoş geldiniz,keyifli tıraşlar dilerim...
(09/10/2016, Saat: 14:22)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Foruma hoş geldiniz,keyifli tıraşlar dilerim...
Teşekkürler hocam, hepimizin keyfi daim olsun
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Hosgeldiniz, 1 haftaya yakındır girememistim foruma. İlk siparisleriniz hayırlı olsun. cok yerinde secimler.
(10/10/2016, Saat: 12:14)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hosgeldiniz, 1 haftaya yakındır girememistim foruma. İlk siparisleriniz hayırlı olsun. cok yerinde secimler.
Çok teşekkür ederim hocam. Ben de çok memnun kaldım aldıklarımdan ve tabi geleneksel tıraşa başlamış olmaktan.