Yorumları: 334
Konuları: 4
(13/11/2017, Saat: 00:43)gr00v3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Site yenileme aşamasında olduğundan sanırım yaprak jiletler görünmüyor ve sepete eklenemiyor haliyle, bizim gibi İstanbul’a uzak kişiler için ancak bir dost yardımı gerekiyor mu demek istedin @bekvural komşum
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komşum hem öyle giriyorum İmpa Ticaretin sitesine genellikle sabunlar var. Birkaç sabun sepete ekle çıkar yapıyorum siparişi tamamlayamadım
jiletlerden 5 adetli feather perma sharp ultimate var. Hem ne zaman yükleyecekler siteye onu bilmiyorum hemde üstte dediğim gibi 40 TL çok uygun geldi fiyat olarak yani musait olan komşularımızın yolu düşerse böyle bir incelik yapmaları bizi mutlu eder.
Sen yazmadan 30 dakika önce girdim siteye jiletlere baktım perma sharp ultimate 5li vardı 50 TL yazılmış onu hiç anlayamadım nasıl bir jilettir bilmiyorum ben...
Yorumları: 876
Konuları: 7
Sitemizde İmpa için fiyat listesi bulunuyor. Hala o listeden sipariş listesi oluşturup Mustafa Bey’e özel mesaj veya e posta ile gönderebilirsiniz. extrashaving sitesi henüz değişimini tamamlamamış. Yüzlerce ürün eksik görünüyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Toplu sipariş daha mantıklı görünüyor biraz daha
@dikdik_s komşumun gönderdiği jiletler ve acemi tıraş ekipmanlarına devam edeceğim... dikdik üstadın gönderdikleri jiletler saolsun şöyle
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 600
Konuları: 5
[quote='bekvural' pid='181829' dateline='1510442880']
Komşular biri alıp kargoya verse çok ikrama geçer şöyle 100 veya 200 adedi konuyu okudum muhtemelen severim sevmezsem abim kesin sever
Sanırım daha önce mesajı da siz atmıştınız almam için . Bugün yolumu çevirip için gittim. Fakat döviz kurlarından dolayı satıcı 60 TL' den aşağı fiyata vermiyor . Arkadaşlarımızın dediği gibi İmpa' dan çok daha ucuz kargoya ve uygun fiyata alabilirsiniz.
İmpa’da 100’lük satılmıyor, 5’li paketle satılıyordu. 100’lüsü var mıymış?
(13/11/2017, Saat: 22:47)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İmpa’da 100’lük satılmıyor, 5’li paketle satılıyordu. 100’lüsü var mıymış?
Bir kartela istiyorum derseniz veya paket 100' lü olur..
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@bekvural
Guzel tırasların olsun kardesim.
@kokopelli
Ornek 1 kartela kardesim.
Kartela nedir biliyorum elbette arkadaşlar. Kartela var mıdır diye soran olmuş muydu diye sordum sadece. Bir sonraki siparişte sorarım Mustafa Bey'e.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@protti komşum teşekkür ederim zahmet olmuş size haklısınız impadan almak mantıklı site düzene girsin sipariş geçecem. İmpada indirimimiz var mı fiyatlar zaten uygunda yinede bilelim
@dikdik_s üstadım denemelere başladım umarım cildime uygun jilet bulabilirim...
@kokopelli impada 100 lü polsilver 65 TL idi.
(14/11/2017, Saat: 00:02)bekvural Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @protti komşum teşekkür ederim zahmet olmuş size haklısınız impadan almak mantıklı site düzene girsin sipariş geçecem. İmpada indirimimiz var mı fiyatlar zaten uygunda yinede bilelim
@dikdik_s üstadım denemelere başladım umarım cildime uygun jilet bulabilirim...
@kokopelli impada 100 lü polsilver 65 TL idi.
5' li paketi 3 TL X 20 60 TL eder . 65 TL olması imkansız. Hatta bir serisinde törpü hediyeside vardı. Kalmışsa sizede denk gelebilir...
Özel bir indirimimiz yok. Siz isterseniz yine de bir arayıp pazarlık edin ...