18/01/2019, Saat: 02:19
Komşum çok güzel görünüyorlar maşallah diyelim..
EL YAPIMI & DOĞAL II. SABUN ETKİNLİĞİ
|
18/01/2019, Saat: 02:19
Komşum çok güzel görünüyorlar maşallah diyelim..
18/01/2019, Saat: 11:58
Kemal Bey havale yolladım. 6 parça istiyorum. Teşekkürler
18/01/2019, Saat: 19:23
(18/01/2019, Saat: 00:22)Tolga Yurdaer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4 çeşitten de alabilirim. Teşekkürler. Kantaron yağı ve Lanolin den 2 adet olsun. @Tolga Yurdaer komşum eve geçer geçmez listeyi güncelleyecegim tesekkurler, (18/01/2019, Saat: 02:19)Pele69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum çok güzel görünüyorlar maşallah diyelim.. @Pele69 Tesekkur ederim Ustadım
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Komşularım Ödeme için aşağıdaki iban adresini kullanıyorum.
IBAN: TR 96 0006 4000 0013 4191 2320 92 iŞ BANKASI KEMAL DEMİROK Adına. NOT: Geçen seferki organizasyonda olduğu gibi açıklama kısmına forum Nick Name'inizi yazmanızı rica edeceğim komşularım. Gelen havale & EFTler arasında rahatlıkla sizi bulabileyim. Rica etsem ödeme yaptıktan sonra özel mesajdan ödeme yaptığınıza ilişkin mesaj atarsanız listeyi anlık güncellemem konusunda yardımcı olmuş olacaksınız Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize: 1. @FearOfATG Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 2. @Ibra35 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 3. @Men-Sup Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 4. @osaka23 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 5. @Bostani Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 6. @marek Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 7. @turkoglum13 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 8. @blaster Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 9. @nicky Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 10. @mimaras Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 11. @habaz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 12. @ZuLu Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 13. @arandur Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 14. @fgok Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 15. @Kaya42 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 16. @sarpedon Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 17. @manuple Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 18. @Pele69 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 19. @FurkanErdem Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 20. @hknz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 21. @Aersin Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 22. @ArdıçKatranı Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 23. @starex Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 24. @Infinitum Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 25. @ekilic2 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 26. @Auditor Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 27.@Mühendis Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 28. @finwe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 29. @pundoe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 30. @yunusso Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 31. @fatihbyfah Teşekkür ederim Ödeme Alındı 32. @hidalgo Teşekkür ederim. 33. @SKYBRAVE Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 34. @blackserum Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 35. @DenizKSK Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 36. @aegean Teşekkür ederim. 37. @ Mehmet_G Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 38. @Zıpkın Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 39. @Hüseyin İbiş Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI - LANOLİNLİ ( EK TALEP) 40. @Tolga Yurdaer Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI X2 - LANOLİNLİ X2- TATLI BADEM YAĞLI- 50CC ŞİŞEDE KANTARON YAĞI( EK TALEP) 41. @suuat Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI ( EK TALEP) 42. @abdussamedy Teşekkür ederim( EK TALEP) Komşularım hala ek talep alabiliyorum. Saygılar. Not: Don yağlı Sabun için çalışmalar başlamıştır sevgili komşularım.
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
19/01/2019, Saat: 00:34
Artısı nedir komşum bu yağın?
19/01/2019, Saat: 00:38
(19/01/2019, Saat: 00:34)Pele69 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Artısı nedir komşum bu yağın? Tallow hocam hayvansal yağ. Lanolin bir değişi tek farkı daha yoğun ve daha sert bir yağ. Nemlendirmesi daha güçlü ve soğuk işlem ile yapılıyor. Benim açımdan çok daha zahmetli ama becerebilirsem çok kaliteli bir sabun ortaya çıkar.
19/01/2019, Saat: 02:19
Üstadım mümkünse birer adet kantaronlu,lanolinli,tatlı bademli ve 50 cc kantaron yağı alabilir miyim?
Onayınızdan sonra ödemeyi gerçekleştireceğim.teşekkürler
Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
19/01/2019, Saat: 14:31
Komşularım Ödeme için aşağıdaki iban adresini kullanıyorum.
IBAN: TR 96 0006 4000 0013 4191 2320 92 iŞ BANKASI KEMAL DEMİROK Adına. NOT: Geçen seferki organizasyonda olduğu gibi açıklama kısmına forum Nick Name'inizi yazmanızı rica edeceğim komşularım. Gelen havale & EFTler arasında rahatlıkla sizi bulabileyim. Rica etsem ödeme yaptıktan sonra özel mesajdan ödeme yaptığınıza ilişkin mesaj atarsanız listeyi anlık güncellemem konusunda yardımcı olmuş olacaksınız Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize: 1. @FearOfATG Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 2. @Ibra35 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 3. @Men-Sup Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 4. @osaka23 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 5. @Bostani Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 6. @marek Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 7. @turkoglum13 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 8. @blaster Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 9. @nicky Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 10. @mimaras Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 11. @habaz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 12. @ZuLu Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 13. @arandur Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 14. @fgok Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 15. @Kaya42 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 16. @sarpedon Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 17. @manuple Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 18. @Pele69 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 19. @FurkanErdem Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 20. @hknz Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 21. @Aersin Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 22. @ArdıçKatranı Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 23. @starex Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 24. @Infinitum Teşekkür ederim, Ödeme Alındı 25. @ekilic2 Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 26. @Auditor Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 27.@Mühendis Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 28. @finwe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 29. @pundoe Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 30. @yunusso Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 31. @fatihbyfah Teşekkür ederim Ödeme Alındı 32. @hidalgo Teşekkür ederim. 33. @SKYBRAVE Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 34. @blackserum Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 35. @DenizKSK Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 36. @aegean Teşekkür ederim. 37. @ Mehmet_G Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 38. @Zıpkın Teşekkür ederim. Ödeme Alındı 39. @Hüseyin İbiş Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI - LANOLİNLİ ( EK TALEP) 40. @Tolga Yurdaer Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI X2 - LANOLİNLİ X2- TATLI BADEM YAĞLI- 50CC ŞİŞEDE KANTARON YAĞI( EK TALEP) 41. @suuat Teşekkür ederim Ödeme Alındı KANTARON YAĞLI ( EK TALEP) 42. @abdussamedy Teşekkür ederim( EK TALEP) 43. @süvari Teşekkür ederim. (Talebiniz olan ürünleri belirtirseniz üretim listesine hemen sizi eklerim) Komşularım hala ek talep alabiliyorum. Saygılar. Not: Don yağlı Sabun için çalışmalar başlamıştır sevgili komşularım.
19/01/2019, Saat: 21:49
1 adet kantaronlu,1 adet lanolinli,1 adet tatlı badem yağlı ve 1 adet 50 cc kantaron yağı istiyorum üstad.
Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
19/01/2019, Saat: 22:35
1 adet kantaronlu,1 adet lanolinli de bana yazarmısınız
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz, Güneşin zaptı yakın! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|