Yorumları: 878
Konuları: 23
07/02/2019, Saat: 17:10
(Son Düzenleme: 07/02/2019, Saat: 17:10, Düzenleyen: manuple.)
(07/02/2019, Saat: 16:46)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 90'ların sonunda, belki hala vardır c vitamini takviyesi vardı suya atılan tablet. Turunçgil tayfası ile tatlandırılmış. Tatlı badem kokusunu akşamdan beri kokluyorum birşey andırıyor bana ama ne?
En sonunda bugün öğlen buldum. Bu kokuyu hissetmeme sebep olan hangi içerik ürünü bilmiyorum ama kokladıkça 90'lara yolculuk oluyor..
@efrasyab böyle bir kokuyu aktarabilmişse tebrik etmek lazım.
Bu akşam da biz teslim alacağız, darısı başımıza..
@efrasyab üstadım bugün lanolinli sabununuzu ikinci kez kullandım. Tebrik ederim tam kıvamında olmuş. Özellikle kokusu muhteşem. Ellerinize sağlık!!
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
(07/02/2019, Saat: 21:56)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @efrasyab üstadım bugün lanolinli sabununuzu ikinci kez kullandım. Tebrik ederim tam kıvamında olmuş. Özellikle kokusu muhteşem. Ellerinize sağlık!!
üstadım merhabalar, Beğenmenize çok sevindim. sıhhatler olsun
Köpük fotosu yüklerseniz çok mutlu olurum.
(07/02/2019, Saat: 17:10)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @efrasyab böyle bir kokuyu aktarabilmişse tebrik etmek lazım.
Bu akşam da biz teslim alacağız, darısı başımıza..
Abi vallahi o kadar çok uğraştım ki sizlere mahçup olmamak için. inşallah beğenirsiniz.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 623
Konuları: 7
Benim kargoyu yarın alacağım ama Ankara bulusmasinda kokladım: Lanolin ve tatlı badem beni mest etti.
(08/02/2019, Saat: 02:00)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim kargoyu yarın alacağım ama Ankara bulusmasinda kokladım: Lanolin ve tatlı badem beni mest etti.
hocam inşallah kokusu kadar tıraş etkisini de beğenirsiniz.
(08/02/2019, Saat: 02:08)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam inşallah kokusu kadar tıraş etkisini de beğenirsiniz.
Hocam o kadar emek vermişsiniz ki, 1.5 yıllık çalışmanın sonucunu beğenmemek olur mu...
Yorumları: 9
Konuları: 0
Hocam emeğine sağlık. Çok güzel olmuş.
Yorumları: 402
Konuları: 2
@efrasyab üstadımızın emeğine sağlık.
Bir köpük fotosu da benden olsun.
Günün tıraşında tatlı bademi kullandım. İçeriğindeki narenciye kokusu bir müthiş, köpürtme işini semogue 830 ve proraso köpürtme tasını kullanarak yaptım. Semogue 830 sabuna çok yumuşak kaldı ancak yine de güzel köpük oluşuyor yoğurt kıvamında. Tabii daha sert bir fırça ile aşağıdaki fotoğraflardakilerden daha güzel köpükler elde edileceğini düşünüyorum.
Tüm komşularıma tahrişsiz tıraşlar diliyorum.
———————
Nice and clean.
Nice and clean.
08/02/2019, Saat: 23:18
(Son Düzenleme: 09/02/2019, Saat: 02:14, Düzenleyen: onurcakmak.)
(08/02/2019, Saat: 22:42)Zeyes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @efrasyab üstadımızın emeğine sağlık.
Bir köpük fotosu da benden olsun.
Günün tıraşında tatlı bademi kullandım. İçeriğindeki narenciye kokusu bir müthiş, köpürtme işini semogue 830 ve proraso köpürtme tasını kullanarak yaptım. Semogue 830 sabuna çok yumuşak kaldı ancak yine de güzel köpük oluşuyor yoğurt kıvamında. Tabii daha sert bir fırça ile aşağıdaki fotoğraflardakilerden daha güzel köpükler elde edileceğini düşünüyorum.
Tüm komşularıma tahrişsiz tıraşlar diliyorum.
———————
Nice and clean.
ooo Üstadım tam et kıvamında olmuş. Beğenmenize çok sevindim keyifli tıraşlara vesile olsun inşallah.
Saygılar.
09/02/2019, Saat: 00:45
(Son Düzenleme: 09/02/2019, Saat: 00:48, Düzenleyen: ekilic2.)
Kemal Bey benim kargom da geldi. Yeniyil hediyesi kantaron yağı da sorunsuz geldi. Kantaron tekrar şehir degistirecegi için paketinden açmadım
Çok özenli paketlemissiniz. Sabırsızlıkla bekliyorum yarın denemeyi. Emeğinize saglik... Çok teşekkür ederiz. Yoruldunuz ama bizleri de çok mutlu ettiniz.