Yorumları: 623
Konuları: 7
20/02/2019, Saat: 12:49
(Son Düzenleme: 20/02/2019, Saat: 12:49, Düzenleyen: ekilic2.)
Arkadaşlar Floid losyon almayı düşünüyorum. İmpa Ticaret'te Suave ve Vigoroso olanlar kalmış sadece.
İspanya'da berberlerin meşhur losyonuymuş. Biraz sert yorumları da var. Tütün kokusu var diyenler de. Fiyatı da biraz uygun.
Kullanan komşularım varsa yorum ve önerilerini merak ediyorum.
Yorumları: 1,104
Konuları: 1
Black versiyonunu 2 yılı geçkin süredir yaz kış ara ara çok severek kullanırım.
Hatta Mustafa beyden @impaticaret saç losyonu ve şampuanında aldım. Onlarıda seVerek kullanıyorum
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 200
Konuları: 2
(20/02/2019, Saat: 12:49)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Floid losyon almayı düşünüyorum. İmpa Ticaret'te Suave ve Vigoroso olanlar kalmış sadece.
İspanya'da berberlerin meşhur losyonuymuş. Biraz sert yorumları da var. Tütün kokusu var diyenler de. Fiyatı da biraz uygun.
Kullanan komşularım varsa yorum ve önerilerini merak ediyorum.
Komşum merhaba,ben mentollü vigoroso kullanıyorum,çok memnunum,pişman olmazsın dene derim
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Hazır konu guncellenmisken, bir kucuk tuyo vermek istedim.
Bu buyuk vigorosso siselerinin agzı genis gibi durur. Bunu nazikce, yavas dokmeye calısırsanız cok dokuluyor elinize. Tam tersi hızlı bir hareketle bas asagı cevirip hızlıca tekrar duz yapınca, agız hava almadıgı icin tam 1 kullanımlık miktarda az dokuluyor elinize.
Berber kullanımı gibi avucunuza hızlı hareketle doker gıbi yapın.
Komşum şişeyi olduğu gibi avucumuza bosaltmayalim sonra
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Abi benim bu rezalet anlatımımla dökülmezse sasarım, yazarak muvaffak olamadım kusura bakmayın.
(20/02/2019, Saat: 15:07)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi benim bu rezalet anlatımımla dökülmezse sasarım, yazarak muvaffak olamadım kusura bakmayın.
Komşum takılıyorum sadece
ne demek istediğini anladım,seri hareketle şişeyi aşağı yukarı ceviricez
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz,
Güneşin zaptı yakın!
20/02/2019, Saat: 17:00
(Son Düzenleme: 20/02/2019, Saat: 17:01, Düzenleyen: ekilic2.)
(20/02/2019, Saat: 14:52)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hazır konu guncellenmisken, bir kucuk tuyo vermek istedim.
Bu buyuk vigorosso siselerinin agzı genis gibi durur. Bunu nazikce, yavas dokmeye calısırsanız cok dokuluyor elinize. Tam tersi hızlı bir hareketle bas asagı cevirip hızlıca tekrar duz yapınca, agız hava almadıgı icin tam 1 kullanımlık miktarda az dokuluyor elinize.
Berber kullanımı gibi avucunuza hızlı hareketle doker gıbi yapın.
@dikdik_s komşum sipariş gelsin bir, şişeyi ben terbiye ederim tecrübenizle
20/02/2019, Saat: 17:19
(Son Düzenleme: 20/02/2019, Saat: 17:45, Düzenleyen: ekilic2.)
Arkadaşlar, floid vigorosso bana nasip olmadı. Sepete atmıştım, yemeğe gittim geldim. Son stok olduğunu fark edemedim. Maalesef İmpa'da benim forumdaki yorumum üzerine kalmamış. Sağlık olsun...
Floid vigorosso kısmet değilmiş. Ben de suave aldım.
Yorumları: 12
Konuları: 1
Arko tıraş sabunu ile tıraş olduktan sonra Floid vigoroso kullanırım genelde. Zevk meselesi olsa gerek, birbirlerine pek yakışıyorlar
Avuca dökme konusunda ise kapağı açtıktan sonra şişenin ağzını işaret parmağım ile kapatıyorum. Şişeyi ters çevirdikten sonra parmağımı 1 sn kadar çekip tekrar kapatıyorum. Böylece şişenin etrafına bulaştırmadan ve elime gereğinden fazla dökmeden kullanabiliyorum.