Yorumları: 555
Konuları: 10
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(10/06/2019, Saat: 19:28)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel hocam sizde varsa böyle bir kampanya ben hazırım [/img]
Ayhan abiyle şaka olmaz vurur adamı can damarından
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Koç müzesinde olmayan aletler
@KAYHAN Ayhan abimizde mevcut. Burdan yola çıkarak Ayhan abimiz bir sergi açsa bizlerde o sergiye katılsak nasıl olur?
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(10/06/2019, Saat: 20:54)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koç müzesinde olmayan aletler @KAYHAN Ayhan abimizde mevcut. Burdan yola çıkarak Ayhan abimiz bir sergi açsa bizlerde o sergiye katılsak nasıl olur?
Şu an elinde kaç alet var kim bilir
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 632
Konuları: 1
@batmanforeer Volkan kardeşim
@FearOfAtg dostum, 2 yıl içinde çift haneli rakamlara inmeyi düşünüyorum
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(10/06/2019, Saat: 21:43)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforeer Volkan kardeşim @FearOfAtg dostum, 2 yıl içinde çift haneli rakamlara inmeyi düşünüyorum
Çift haneli rakamlardan inmeyi düşünüyorum olsaydı eyvallah da çift haneli rakamlara inmek...
100 ürün olduğunu varsaymak bile çok başka bir duygu benim için. 3 günde 1 tıraş olan biri seneyi kapatır neredeyse..
Her birini güzel güzel kullanın inşallah..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Beklenen aletin ülkemizde satışı, tıraşsepetim sitesinde alet+sabun+fırça ve jiletten oluşan set halinde 199,92 TL fiyat ile başlamış.
https://www.tirassepetim.com/wilkinson-s...k-set-1405
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 822
Sepette %10 indirim ile 180 liraya geliyor. Yurtdışına göre aşırı pahalı. Yanındaki fırça ve sabunun işe yaramadığı göz önünde bulundurulursa aşırı pahalıya geliyor Yurtdışı fiyatına göre.
Yorumları: 644
Konuları: 2
(02/11/2019, Saat: 21:49)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklenen aletin ülkemizde satışı, tıraşsepetim sitesinde alet+sabun+fırça ve jiletten oluşan set halinde 199,92 TL fiyat ile başlamış.
https://www.tirassepetim.com/wilkinson-s...k-set-1405
Açıklamasında fırça için de porsuk kılı diyor. Doğru mu acaba?
Yorumları: 822
Daha önce tıraşsepetim ile iletişime geçmiştim. Zaza fırçalar için sentetik kıl açıklaması var. Ben ısrarla domuz kılı olduğunu belirttim. Hatta Razorus gibi ıslak Türkiye'de ıslak tıraş dünyasında önemli bir yeri olan firmanın Zaza fırçalar için domuz kılı olduğunu belirtmelerine rağmen kabul ettiremedim. Sonra pes ettim.
Wilkinson uzun süredir porsuk kılı üretmiyor bildiğim kadarı ile. En azından Türkiye'ye yok. Ama set içerisindeki fırça net domuz kılı.