Yorumları: 54
Konuları: 1
(03/01/2020, Saat: 00:58)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Malesef üstadim ek kontenjanlar bitti. Sabunları yapmaya başladım bile. Dinlendikten sonra yola çıkacaklar inşallah bir sonraki etkinliğe diyelim
Hayırlısı olsun o zaman.
Kolay gelsin.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne mutlu Türk'üm diyene.
Yorumları: 406
Konuları: 2
Komşum cidden bravo o yorgunluğun ardından hemen kolları sıvamış olmanız şaşırttı beni, çünkü çok yorucu ve bir o kadar zahmetli bir süreçten yeni çıktınız. Dört gözle bekliyorum sabunları
Emeğinize sağlık.
(03/01/2020, Saat: 00:58)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Malesef üstadim ek kontenjanlar bitti. Sabunları yapmaya başladım bile. Dinlendikten sonra yola çıkacaklar inşallah bir sonraki etkinliğe diyelim
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
05/01/2020, Saat: 19:07
(Son Düzenleme: 05/01/2020, Saat: 19:08, Düzenleyen: Efrasyab.)
Ek alım yapan arkadaşlar. Az önce dınlenmesi biten sabunlardan birer köpük denemesi yaptim. Deve batmaz bir köpüğü oldu. Kusma, terleme, catlama yok. Kaymak gibiler.
@Soner komşumun kargosu bana iade oldu kendisinin kargosu elime p.tesi, salı gelir ve cuma- cumartesi günü kargolar yola çıkar.
Sevgili arkadaşlar Ek alım kişi sayısı az olduğu için Ankarali komşularım da Toplantıda teslim almak istediklerinden dolayı kargo kampanyası alamıyoruz. Standart ücret alıcı şeklinde sizlere ulaşacaklar bilginiz olsun.
Saygılar...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 406
(05/01/2020, Saat: 19:07)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ek alım yapan arkadaşlar. Az önce dınlenmesi biten sabunlardan birer köpük denemesi yaptim. Deve batmaz bir köpüğü oldu. Kusma, terleme, catlama yok. Kaymak gibiler.
@Soner komşumun kargosu bana iade oldu kendisinin kargosu elime p.tesi, salı gelir ve cuma- cumartesi günü kargolar yola çıkar.
Sevgili arkadaşlar Ek alım kişi sayısı az olduğu için Ankarali komşularım da Toplantıda teslim almak istediklerinden dolayı kargo kampanyası alamıyoruz. Standart ücret alıcı şeklinde sizlere ulaşacaklar bilginiz olsun.
Saygılar...
Elinize saglik komşum
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 143
Üstadım elinize sağlık. Daha önce alıp deneyen komşuların paylaşımlarını gördükçe insan imreniyor. Biz de yakında keyifle kullanacağız inşallah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 15
(05/01/2020, Saat: 19:07)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ek alım yapan arkadaşlar. Az önce dınlenmesi biten sabunlardan birer köpük denemesi yaptim. Deve batmaz bir köpüğü oldu. Kusma, terleme, catlama yok. Kaymak gibiler.
Saygılar...
Komşum ellerinize sağlık, özellikle balsamı merakla bekliyoruz.
Yorumları: 261
Çok güzel olmuş komşum eline sağlık
Yorumları: 304
Konuları: 4
Muhteşem görünüyorlar, hevesle bekliyoruz
———————————————
Aptallık En Büyük Günahtır !..
Yorumları: 861
Konuları: 27
Saygılar...
Sabirsizlikla bekliyoruz buluşmayı
Hadi hayırlı tıraşlar!
Yorumları: 570
Komşum bugün kahveli hediyenizi kullandım. Kokusu çok baskın değildi fakat gerçekten çok beğendim. Ayrı bir kapta hafif hafif sulandırarak köpürttüm. Yaqi familia sentetik fırça ile gerçekten güzel köpük yaptı. Tıraş esnasında yastıklama ve kayganlığı, tıraş sonrası ciltte bıraktığı his çok hoşuma gitti. Çok fazla bir sabun tecrübem yok (giriş seviyesi birkaç krem, tabac, cella vs. kullandım sadece o yüzden de sabun konusunda henüz fikir beyan etmedim forumda) fakat şuana kadar kullandıklarım içinde kullanımı ve tıraş sonrası ciltte bıraktığı hissiyat olarak en çok hoşuma giden sabun sizinki oldu ve düşüncelerimi burada paylaşmaktan kendimi alıkoyamadım. Tıraş sonrası ne bir tahriş ne bir yanma. Gerçekten ellerinize sağlık çok güzel bir iş çıkartmışsınız. Tekrar tebrik ediyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi