Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Üstad ne zahmeti yeter ki sizlere sağ salim ulaşsın
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 779
Konuları: 4
Komşum bana gelmiş. Sabah ilk işim denemek olacak. Emeğinize sağlık.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 304
Bugün teslim aldım, kokuların tonlarını beğendim ama biraz daha yoğun olmasını beklerdim. İlk fırsatta deneyeceğim. Ellerinize emeğinize sağlık
———————————————
Aptallık En Büyük Günahtır !..
Hepiniz iyi günlerde kullanın komşularım
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Bende teslim aldım, ellerinize sağlık teşekkürler.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 1,206
Tekrar zahmet oldu komşum.
Teşekkürler.
16/01/2020, Saat: 12:32
(Son Düzenleme: 16/01/2020, Saat: 12:32, Düzenleyen: Efrasyab.)
3. Sabun etkinliğime katılan tüm komşularıma...
Bugün 2.ekipteki 6 komşumun kargosunu tekrar Aras kargoya teslim ederek sabun etkinliğimizin nihayete ulaştığını sizlere bildirmek isterim.
Tüm etkinlik süreci boyunca; ilginiz için, güveniniz için ve özellikle sabır gösterip beklediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.
Rabbimin yardımı ile bir etkinliği daha bitirmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Kıymetli komşularım Allah sağlık ve ömür verirse bir sonraki etkinlikte buluşmak dileği ile hepinizi saygıyla selamlıyorum. Keyifli tıraşlar dilerim...
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(16/01/2020, Saat: 12:32)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3. Sabun etkinliğime katılan tüm komşularıma...
Bugün 2.ekipteki 6 komşumun kargosunu tekrar Aras kargoya teslim ederek sabun etkinliğimizin nihayete ulaştığını sizlere bildirmek isterim.
Tüm etkinlik süreci boyunca; ilginiz için, güveniniz için ve özellikle sabır gösterip beklediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.
Rabbimin yardımı ile bir etkinliği daha bitirmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Kıymetli komşularım Allah sağlık ve ömür verirse bir sonraki etkinlikte buluşmak dileği ile hepinizi saygıyla selamlıyorum. Keyifli tıraşlar dilerim...
Dile kolay 22 Eylül'den beri devam eden bir süreç. Neredeyse 4 ay olmuş. Bir kamyon talep, üretim aşaması, paketleme, kargolama....... uzar gider aralardaki aşamalar da. Tekrar tekrar teşekkürler Kemal hocam, elinize sağlık..
Yorumları: 1,206
Emeklerinize sağlık biz teşekkür ederiz komşum.
Yorumları: 406
Konuları: 2
Komşum emeğine sağlık, gerçekten iyi iş çıkardın yorucu ama sonucu güzel.
(16/01/2020, Saat: 12:32)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3. Sabun etkinliğime katılan tüm komşularıma...