27/02/2020, Saat: 22:39
(27/02/2020, Saat: 22:11)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir küçük aile fotoğrafı da benden gelsin
Çekirdek aile
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Paradlgm Titanium II inceleme
|
27/02/2020, Saat: 22:39
(27/02/2020, Saat: 22:11)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir küçük aile fotoğrafı da benden gelsin Çekirdek aile GaRtBnX..... https://www.instagram.com/gartshobby/
27/02/2020, Saat: 22:48
Harika bir inceleme, dostların katılımıyla harika fotograflar.
Paradigym tıras olarak cidden guzel alet.
Tişikkirlir Sipirmin.
27/02/2020, Saat: 22:48
@Nani Kuş üstadım elinize sağlık. Fotoğraflar da ayrı güzel olmuş.
@GartBnx @Pisporsuk destek fotoları için ayrıca teşekkürler
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
@hlkkzn @rating komşunlarım ben teşekkür ederim .
@connect komşum ortak zevklerimiz ve hobimizi birbirimizle paylaşıyoruz yorumlarınız için ben teşekkür ederim . @DenizKSK komşum umarım sizde alma şansına sahip olursunuz özellikle tavsiye ediyorum paradigmi . @GartBnx Burak üstat beğendiğiniz için ve ek fotolarla güzelleştirdiğiniz için ben teşekkür ederim . @mustbe komşum teşekkür ederim hayallerindeki arabaya tez ulaşmanı dilerim . @turkoglum13 komşum teşekkür ediyorum ateşleyin gitsin . @3RD1 üstat teşekkür ederim. @habaz komşum çok sağolun . @oguzkagan baba sen sineğin yağını doğalgaz faturası ile çıkaran adamsın kuruş hesabını boş ver ateşle gitsin @muntazaman komşum çok sağolun okuduğunuz için ben teşekkür ediyorum. Benim açımdan minimalist yaklaşım özel ürünlere sahip olmaktan geçiyor bu tarz ürünler kullanıcısı hiç üzmüyor . Sizlere tavsiyem bu yönde . @-mali ben teşekkür ediyorum. Paradigm asla pişman etmez şimdiden hayırlı olsun diyorum @Soner @Sh@dow okuyup beğendiğiniz için ben teşekkür ederim. Bilgi paylaştıkça güzelleşir . @AKadir üstadı muhterem Ağabey sayende foruma güzel bir inceleme oldu teşekkür ediyorum. @ahraz Caner kardeşim sağolasın. @PisPorsuk komşum fotoğraf katkılarınız içim teşekkür ederim . @dikdik_s @onurcakmak üstatlar foruma inceleme geldikçe güzelleşiyor değerli beğenileriniz için teşekkür ederim .
28/02/2020, Saat: 00:36
@Nani Kus Devrim abi, bu guzel inceleme icin tesekkurler. Eline saglik.
@GartBnx ve @Pisporsuk a da harika fotograflari icin tesekkurler.
28/02/2020, Saat: 11:02
Çok şık ve bir o kadar da güzel inceleme. Teşekkürler
28/02/2020, Saat: 12:26
(Son Düzenleme: 28/02/2020, Saat: 13:45, Düzenleyen: onurcakmak.)
Güzel bir inceleme olmuş. Sahip olamasak da biraz tanımış olduk. Teşekkür ederim.
28/02/2020, Saat: 13:53
Elinize saglik....
Paradigmlerin hepsi birbirinden guzel.
28/02/2020, Saat: 17:33
28/02/2020, Saat: 18:43
Forumda olması gereken bir incelemeydi. Eline emeğine sağlık abi.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|