19/10/2020, Saat: 15:19
İnceleme işin teşekkürler üstat.
So far so good..
Yves Rocher Balsam ve The Body Shop Balsam Karşılaştırmalı İnceleme
|
19/10/2020, Saat: 19:08
@"ahbap" @"onur7" @"batmanforever" teşekkür ederim komşum faydalı olduysa ne mutlu bana.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
19/10/2020, Saat: 22:22
@"klasik63" teşekkür ederim komşum. Faydalı olduysa ne mutlu bana
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
21/10/2020, Saat: 01:38
İnceleme için teşekkürler komşum , çok güzel bir karşılaştırma olmuş
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp
21/10/2020, Saat: 02:00
Emeğinize sağlık, benim de şu ana kadar kullandıklarım arasında en hoşuma gideni Yves Rocher balsam oldu. Gerçekten çok güzel irdelemişsiniz. The Body Shop'unkini kullanmadım henüz, merak ediyordum doğrusu.
SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Her şeyin bir şeyi vardır."
21/10/2020, Saat: 13:26
Merhaba Komşum,
Çok merak ettiğim ama hep bir tereddütle yaklaştığım iki üründü. Aklımda ki soru işaretlerini birazcık giderdiniz. Teşekkürler. Tamamını ise ürünleri kullandıktan sonra giderebileceğim. Saygılar.
21/10/2020, Saat: 13:32
@"broraso" komşum teşekkür ederim. Umarım faydalı olmuştur. Mesajınız gözümden kaçmış, geç cevap yazdığım için kusuruma bakmayın
@"MetsGo" @"V4Vamık" @"batucan72" komşularım sizlere de teşekkür ederim. Faydalı olduysam ne mutlu bana
21/10/2020, Saat: 15:04
@"Efrasyab" komşum, böyle teknik incelemeyi de ilk defa gördüm. Tam bizlik olmuş, elinize sağlık
![]()
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
21/10/2020, Saat: 15:30
@efrasyab komşum inanın zevkle okudum. Çok güzel bir inceleme olmuş. Bu arada hem balsam hem de sabunlarınızı hala severek kullanıyorum. Çabuk bitmesin diye de hep aralara başkalarını sıkıştırıyorum
![]() Yakınlarda bir erkinliğiniz olur mu acaba? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|