Yorumları: 751
Konuları: 25
2 günlük sakalı yuma ile bile çekiştirdi yakın tıraş olmadı. Geride yumuşacık bir cilt de bırakmadı. Bence denemeye bile değmez.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://beyfendi.org
Yorumları: 94
Konuları: 2
EJDE89 ile 3 günlük sakalımda denedim ve gayet başarılı buldum. Keskinliği fazla olmasa da konforu gayet tatmin edici. 3 perde tıraş olmama rağmen en ufak bir kesik ya da tahriş sorunuyla karşılaşmadım. Zaten genel olarak rus jiletlerini beğeniyorum. Benim gibi geleneksel tıraşa yeni başlayanlar için uygun bir tercih olabilir.
Yorumları: 88
Konuları: 0
Bugün ilk kez denedim Ladas Super Stainless jileti. Keskin bir jilet değil ara ara bazı yerlerde çekiştirme yaptı fakat konforlu buldum. 2 perde ve birkaç rötuşla traşı bitirdim. Sakalı çok gür ve sert olmayan ve geleneksel traşa yeni başlayanlara tavsiye edebileceğim bir jilet olur.
Makine: Yaqi Eden Ramc 1905 (orta agresif)
Sabun: Füme
Yorumları: 13
Konuları: 0
R89 ile kullandim. Keskinlik yok, konfor orta.memnun kalmadim.agresif aletlerle mild tiras geridonusu alinabilir.agresif makinaya yeni baslanirken denenebilir.
Yorumları: 91
Konuları: 3
GSB ile iki perdede temiz tıraş veren GC.84 ile bu sabah Ladas'ı kullandım. 4 perdeye çıkmak zorunda kaldım ama yine de sakalı tam temizleyemedi. Beğenmediğim jiletler tarafına geçti.
Yorumları: 214
Konuları: 1
Keskinlik yok, konforlu sayılır bence günlük tıraşta kullanılabilir. Bir dönem günlük tıraşta kullandım. Üç güne veya haftada bir tıraşçıları zorlar.