Yorumları: 295
Konuları: 15
tamerkamisli.blogspot.com
Yorumları: 697
Konuları: 26
Bilgiler için çok teşekkürler. İlk defa gördüğüm bir alet. Kullananların yorumlarını merak etmekteyim.
Aklıma gelmişken yazayım, bu tip araçlara "makina" yerine "alet" demeliyiz. Çünkü bir nesnenin "makina" olabilmesi için, hareketli uzuvlarının olması gerekir. Bizim bu kullandığımız araçlar ise tanıma uymadığından "tıraş aleti" olarak nitelendirilmelidirler. Bir makina mühendisi adayı olarak bunu söylemem gerektiğini düşündüm, geçmişte benim de zaman zaman yaptığım bir hata bu çünkü.
Merkur Progress
Omega 80005
Perma-Sharp Süper - Polsilver SI
(13/02/2013, Saat: 00:47)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilgiler için çok teşekkürler. İlk defa gördüğüm bir alet. Kullananların yorumlarını merak etmekteyim.
Aklıma gelmişken yazayım, bu tip araçlara "makina" yerine "alet" demeliyiz. Çünkü bir nesnenin "makina" olabilmesi için, hareketli uzuvlarının olması gerekir. Bizim bu kullandığımız araçlar ise tanıma uymadığından "tıraş aleti" olarak nitelendirilmelidirler. Bir makina mühendisi adayı olarak bunu söylemem gerektiğini düşündüm, geçmişte benim de zaman zaman yaptığım bir hata bu çünkü.
Anlıyorum hocam teşekkürler, kutuda tıraş makinası yazınca bende konuyu öyle açmayı uygun gördüm
Bilgilendirme için yeniden teşekkürler, şuan tıraş olamadım bu aletle kendimi usturaya saklıyorum
Bununla tıraş olduğum zaman muhakkak yorum yaparım, daha önce kullanan varsa da dediğim gibi yorumları bekliyorum.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
ondüla
klas
jön
vs...
adlarıyla rakip firmalarca 80lerde yurdumuzda üretilmiş aletler
gillette slim twist adında çok populer bir aletin replikaları
sadece Türkiyede değil dünyadada başta rotbart bir çok firma
bu modelin replikasını üretmiş
tıraşı gayet güzel bir ürün
cildi hiç yormuyor
elimdeki en mild aletlerden diyebilirim
memnun kalacağınız bir alet
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
(13/02/2013, Saat: 01:23)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ondüla
klas
jön
vs...
adlarıyla rakip firmalarca 80lerde yurdumuzda üretilmiş aletler
gillette slim twist adında çok populer bir aletin replikaları
sadece Türkiyede değil dünyadada başta rotbart bir çok firma
bu modelin replikasını üretmiş
tıraşı gayet güzel bir ürün
cildi hiç yormuyor
elimdeki en mild aletlerden diyebilirim
memnun kalacağınız bir alet
Çok sağolun McOrco hocam
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
(13/02/2013, Saat: 00:47)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilgiler için çok teşekkürler. İlk defa gördüğüm bir alet. Kullananların yorumlarını merak etmekteyim.
Değerli meslektaş adayım, bu gidişle hiç bitmeyecek o okul.
Silo kapaklarının döndürülerek açılması nedeniyle bu bir alet değil "basit makina" dır.
Bu arada tamer26 arkadaşım, baba yadigarı hem de annenizden hediye, iki kere kıymetli, böyle şeyler insanın karşısına her zaman çıkmıyor. Babanızın siz daha doğmadan kullandığı makinayla tıraş olmanın keyfi paha biçilmez olsa gerek. Sizin adınıza sevindim.
(13/02/2013, Saat: 02:02)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (13/02/2013, Saat: 00:47)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilgiler için çok teşekkürler. İlk defa gördüğüm bir alet. Kullananların yorumlarını merak etmekteyim.
Değerli meslektaş adayım, bu gidişle hiç bitmeyecek o okul.
Silo kapaklarının döndürülerek açılması nedeniyle bu bir alet değil "basit makina" dır.
Bu arada tamer26 arkadaşım, baba yadigarı hem de annenizden hediye, iki kere kıymetli, böyle şeyler insanın karşısına her zaman çıkmıyor. Babanızın siz daha doğmadan kullandığı makinayla tıraş olmanın keyfi paha biçilmez olsa gerek. Sizin adınıza sevindim.
psycho hocam çok teşekkür ediyorum, aynen öyle oldu. Baba yadigarı olması ayrı, annemden hediye olması çok çok ayrı dediğiniz gibi
Yorumunuz için teşekkürler.
Yorumları: 697
Konuları: 26
(13/02/2013, Saat: 02:02)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli meslektaş adayım, bu gidişle hiç bitmeyecek o okul.
Ben kullanım halinde uzuvlar hareketli olursa "basit makina" olarak adlandırılır diye düşünmüştüm. Silo kapakları açılırken nesne kullanım halinde değil ya, ondan dolayı.
Tabii ki siz deneyimli bir mühendis olarak daha doğru bilgiye sahipsinizdir. Saygılarımla...
Merkur Progress
Omega 80005
Perma-Sharp Süper - Polsilver SI
Arkadaşlar bu aleti bugün denedim. Beyaz rapira jilet taktım. McOrco'nun dediği gibi gayet memnun kaldım. Bu tarzda kullandığım ilk ürün olduğu için karşılaştırma yapamıyorum ama jileti tutuşu gayet iyi. Ben memnun kaldım, eğer hala üretiliyorsa (sanmıyorum ama) karşınıza çıkarsa denemek için alabilirsiniz
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
neyazıkı artık sadece kalıtesız seyler uretıyorlar :/
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi