Bugün Rimei ile tıraş oldum.
Kafa kesinlikle Gillette TECH,Gillette kafalar çene bölgemde takılma yapar yine Feather jilet kullandım ve yine takıldı.Gillette'nin kafa mimarisi bende böyle bir hoşnutsuzluk oluşturuyor.
Bu fiyata Bence harika 3.5 TL ve aynalı kutu.Kafa bu fiyata Merkur kalitesi,Kafa Tech olsa da sap bu kombinasyona olmamış.Sap ince ve hafif olması kafayı iyi kontrol edemiyor ve gerekli baskıyı oluşturamıyor ( sakal biraz sertse sap hafif gelir)
Günlük tıraşa çok uygun,favori altını görerek temizleyebiliyorsunuz.Bıyık bölgesi için ideal aletlerden biri.Hafif ve mild olmasıyla birlikte hafif baskılar ve stroklar tahrişsiz tıraş veriyor.Üç perde tıraş oldum,iki perdesi ters,agresiflik yeterli,kontrol iyi.
Kaliteli ve ağır bir sap ile 20 GBP lik aletlere taş çıkartabilir.Kesim sesi Slant gibi,denge R89 a yakın.Bir haftalık sakalda tıkanmıyor.Feather değilde perma,bolzano,voskhod gibi etli jiletlerle daha dengeli tıraş verebilir.
Fiyatı insanı rahatlatıyor,insan gönül rahatlığıyla tıraş olabilir.Kafa dengeli,işçilik ve kalite iyi,nede olsa O bir Gillette