Yorumları: 410
Konuları: 10
20/10/2013, Saat: 15:25
(Son Düzenleme: 27/10/2013, Saat: 13:15, Düzenleyen: chevalier.)
Yorumları: 85
Konuları: 0
Capetown da mi yasiyorsunuz?
(20/10/2013, Saat: 17:09)fahrenheit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Capetown da mi yasiyorsunuz?
Istanbul'da yasiyorum aslinda fahrenheit. Is dolayisiyla buradayim, birkac ay Cape Town'da olacagim. Son 1 yil Guney Afrika'da gecti %80, geri kalan da Riyad -S. Arabistan.
Gezip gordugum yerler arasinda, begendiklerim / aklimda yer edenler arasindadir Cape town. Bol bol deniz mahsullu & pinotage şarapli aksamlar diliyorum
Tesekkurler hocam. Guney Afrika dunyanin en bakir, yesil, guzelden de ote ulkelerinden biri. Uzun zaman gecirdigim icin olabildigince gezdim. Cape Town bir farkli, dunyada boyle bir sehir oldugunu sanmiyorum. Dunya gibi hissetmiyorum buradayken, su ana kadar 1 ay gecirdim sanirim. Guney Afrika saraplari artik uzmanlik alanlarimdan
Deniz mahsulu konusunda da hemfikirim.
Henuz Antique Arcade denen Long street deki magazalari gezmedim, oradan vintage gillette bulma umidim yuksek. Resimlerini paylastigim makinenin hangi model oldugunu da henuz bulabilmis degilim. Forumdaki babayigitlerden yardim bekliyorum. Bir el atin ustatlar, nedir bu alet?
Yorumları: 776
Konuları: 8
(20/10/2013, Saat: 20:59)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tesekkurler hocam. Guney Afrika dunyanin en bakir, yesil, guzelden de ote ulkelerinden biri. Uzun zaman gecirdigim icin olabildigince gezdim. Cape Town bir farkli, dunyada boyle bir sehir oldugunu sanmiyorum. Dunya gibi hissetmiyorum buradayken, su ana kadar 1 ay gecirdim sanirim. Guney Afrika saraplari artik uzmanlik alanlarimdan Deniz mahsulu konusunda da hemfikirim.
Mahsuru yoksa mesleğinizi öğrenebilir miyim
(20/10/2013, Saat: 21:26)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gillette British New yada Gillette UK 7 O'Clock New .
tesekkurler honesmeister ustat, gonderdigim linkteki de 7 O'clock idi, bir handle bulmak lazim simdi buna guzelinden. 10 liraya guzel alisveris olmus sansima.
(20/10/2013, Saat: 21:37)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (20/10/2013, Saat: 20:59)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tesekkurler hocam. Guney Afrika dunyanin en bakir, yesil, guzelden de ote ulkelerinden biri. Uzun zaman gecirdigim icin olabildigince gezdim. Cape Town bir farkli, dunyada boyle bir sehir oldugunu sanmiyorum. Dunya gibi hissetmiyorum buradayken, su ana kadar 1 ay gecirdim sanirim. Guney Afrika saraplari artik uzmanlik alanlarimdan Deniz mahsulu konusunda da hemfikirim.
Mahsuru yoksa mesleğinizi öğrenebilir miyim
Yonetim danismanligi , candova.
Aynen katiliyorum, johannesburg ve sun city de gordum ama birakin guney afrikayi gercekten dunyadaki sayili yerlerden cape town. Bu arada saraplar benim de uzmanlik alanlarimdandir ...
Bir hafta arayla guzel bir parca bulma umidiyle yine milnerton daydim. Ve bakin ne buldum
Detaylar ve daha fazla fotograf geliyor.