Yorumları: 537
Konuları: 6
(21/08/2014, Saat: 18:50)Naci Erdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim iş artık kolleksiyonerliği falan aşmış, fabrikaya girip içini göremedik diye üzülür hale geldiysek acil bir psikolojik desteğe ihtiyacımız var
Ben de zamanında "Dalan D'Men" krem bulacağım diye Balıkesir'deki en ücra köşelerdeki bakkallara bile dalmış, elde kalmış Dalan krem var mı diye az dolaşmamıştım, sanki savaş yıllarındaydık da ortada kıtlık vardı??
Bu iş kanımıza çok feci bir biçimde işlemiş ...
Sorma hocam çoğumuzun böyle kendini kaptırmışlığı vardır.
Az jilet kovalamadım değil böyle:-))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorumları: 612
Konuları: 36
Jilet alacağım yoktu zaten de 2 senedir ilgilendiğim işte adı heryerde geçen fabrikayı oraya kadar gitmişken yakından görmemek olmaz diye gittim, yoksa sokmayacaklarını tahmin ediyordum tabi.
Gitmeden 1 hafta önce mail atmıştım zaten ama hiç cevap bile gelmedi ihtilaf hocam.
Bu arada Rusyada marketlerde 3-5 bıçaklı bile zor bulunuyor, hep 2 bıçaklı schick ve gillette ler vardı benim girdiklerimde.Büyük süpermarketlere ise girme fırsatım olmadı.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
@inceptum Hocam
Bir nevi hacı oldunuz yani
Tesbih yerine jilet isteriz
Etrafında 7 kere dönüp tavaf edeyim dedim ama onu da ettirmediler hocam.Niyet önemli, Allah kabul etmiştir artık dedim çıktım.
Allah size nasip etsin artık.
Yanlız P&G yazısının altındaki beyaz kulübede güvenlik görevlisi bi kız var onu unutmam onu...
Hocam solingen hacılığı ne zaman
Artık dönüşte el öpenlere dovo merkur : )
Yorumları: 537
Konuları: 6
(21/08/2014, Saat: 22:25)inceptum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etrafında 7 kere dönüp tavaf edeyim dedim ama onu da ettirmediler hocam.Niyet önemli, Allah kabul etmiştir artık dedim çıktım. Allah size nasip etsin artık.
Yanlız P&G yazısının altındaki beyaz kulübede güvenlik görevlisi bi kız var onu unutmam onu...
Rus mu:-))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evet rus, biraz bi ingilizcesi olsaydı iyiydi ama onun için 2-3 kere umre yapılır.
El öpenlere dovo olmaz da birer tabak stick çalışır...
Yorumları: 214
Konuları: 15
Bizler GELTİR üyeleri olarak yurt içinde neden böyle yerlere ziyaretler düzenlemiyoruz?
Mesela Derby'nin jilet üretim tesislerine bir gezi düşünülebilir. Ya da Arko'nun tıraş sabunu üretim yeri, Dalan'ın krem üretim yerine bir ziyaret ...
"O kadar kolay değil" dediğinizi duyar gibiyim. Haklısınız, kolay kolay gezdirmeyebilirler, ama bizler de konu ile alakalı bir grubuz sonuçta !!
Fazlaca bir hayal mi dersiniz?
"Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz!" [Konfüçyüs]
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Kötü jilet yoktur, az votka vardir
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Kartuscu hacılar için