25/04/2015, Saat: 03:33
(24/04/2015, Saat: 20:42)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.
Sizlere bir sorum olacak. Bu aletten baba yadigarı bir adet bende bulunmakta (ayrıca bir de ustura). Kullanmaya kıyamadığımdan bir kutuda özenle sakladığımı sanıyordum fakat son elime aldığımda alttaki kelebeği açan çevirme mekanizmasının sıkıştığın gördümWD 40 ve mazotta bekletme işe yaramadı.
Bilgisi veya bir tecrübesi olan arkadaş varsa yardımcı olursa memnun olurum . Aleti kullanmayacağım fakat çalışır halde muhafaza etmek istiyorum. Halihazırda EJ DE 89 ve Merkur 37 C slant bar kullanıyorum ve memnunum..
Selamlar ,
Öncelikle Hoşgeldiniz,
Tanışma bölümüne bir başlık açıp kendinizi tanıtırsanız hem biz sizi tanımış oluruz hem sorularınız olursa ordan yardımcı olmak rahat olur. Black Beauty konusuna gelince, eğer WD-40 açamadıysa ya ciddi bir pislik birikimi veya pas var ve alet sıkışmış ya da mekanizması arızalıdır. İnternette bu aleti söküp takma ile ilgili videolar bulabilirsiniz. Bir videodan da yardım alarak söküp eğer kırık falan yoksa tüm malzemeleri iyice temizleyip yağlayarak monte ederseniz bir sıkıntısı kalacağını zannetmiyorum.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
-Grace Hopper