17/05/2015, Saat: 17:35
Kardeşim öncelikle hoşgeldin foruma. Tüyleri koparmaktan kastın cımbızla almak mı ? Yoksa jiletle tıraş etmek mi ? Sakalların zamanla artadabilir , şu an ki gibi belli bölgelerde seyrek de kalabilir. Bu genetikle ilgili bir durum. Sivilce senin yaş çağlarında hemen herkesin karşılaştığı bir durum.
Sorduğun soruyu tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla cevaplayım.
1) Tıraş olman şu an ince olan kılları daha belirginleştirebilir ama olmayanı var etmez. Sen isteyende , istemesen de o kıllar belirginleşecek zaten...
2) Tıraş olduktan sonra bembeyaz iz normal şartlarda kalmaz. Nasıl bir iz bu kastettiğin ? Öncesinde neyle ve nasıl tıraş olduğundan bahsedebilir misin ? Bana sanki kupkuru cilde sabunsuz , kremsiz jiletle dalıp cildi kazıyorsun gibi geliyor...
Sorduğun soruyu tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla cevaplayım.
1) Tıraş olman şu an ince olan kılları daha belirginleştirebilir ama olmayanı var etmez. Sen isteyende , istemesen de o kıllar belirginleşecek zaten...
2) Tıraş olduktan sonra bembeyaz iz normal şartlarda kalmaz. Nasıl bir iz bu kastettiğin ? Öncesinde neyle ve nasıl tıraş olduğundan bahsedebilir misin ? Bana sanki kupkuru cilde sabunsuz , kremsiz jiletle dalıp cildi kazıyorsun gibi geliyor...