18/05/2015, Saat: 20:31
(Son Düzenleme: 18/05/2015, Saat: 20:32, Düzenleyen: sansarsalvo.)
(18/05/2015, Saat: 19:56)Cheesepants Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı sorun ben de bu konuda ben de çok çektim lisede ilk tıraş olduğumda bir hafta derste ellerimle yanaklarımı kapatmıştım tüyler belli olmasın diye. Yıllardır denemediğim tüy alma yöntemi kalmadı. cımbızla tek tek alma (çok acılı bir operasyon) ateşle yakma, küçük makineler ile alma tüy dökücü kremler vb. maddeler (en çok kalınlaştıran bu lanet kremler oldu hemde yüz için olup sözde döküp azaltanlardan kullandım) hepsi sorunu çözmedi aksine tüyleri kalınlaştırdı en son sir ağdada tam olmasa da çözümü buldum. Berberlerin yaptığı ağda zamanla kılları azaltıyor. Sorun olmayacak seviyeye indiriyor eve aldım bir tane makine kendim yapıyorum önceleri senin ki kadar çoktu sonra aldıkça azalmaya başladı şimdi uzasa bile bir iki tane kalın tüy harici çok belli olmuyor ama ben yine 3-4 haftada bir tıraştan sonra yapıyorum tertemiz oluyor. Berber malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin makinesi 20 tl ağda 6-7 lira civarı ağda 1 yıl rahat yeter. Önce berberde yaptır ilkinde biraz acır ama alışırsın zamanla. Diğer bir çözüm lazer epilasyon ama ben çok güvenemiyorum yaptıranlardan gördüğüm kadarıyla zamanla tekrar çıkmaya başlıyor kesin çözüm değil yani. Ne yapalım bizde böyle kıllı insanlarız testesteron hormonumuz fazla Bende yüzünün resmi üzerinde nereyi tıraş edip nereyi ağda ile alman gerektiğini flash tv'nin ki gibi çok özel teknolojik bir yöntemle gösterdimCevaplarınız için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar
Resim gözükmüyor hocam resimleri hızlıresim.com ile yükleyebilirsin reklam olmasın ama
Kıldaşız o zaman
Çok büyük bir sorun ya arkadaşlar dalga falan geçiyor böyle elini yüzüne attığında saç gibi kıllar geliyor eline tüylerin çok kısa olanları var onlar pek gözükmüyor ama uzunları çok dikkat çekiyor jilet sürsem çok fazla sakal çıkar işte o uzunları bi halledebilsek sanırım senin dediğin gibi berberde o mavi ağda gibi şey ile aldıracağım ama insan istem,yor işte sonuçta birkez aldırınca sürekli aldırmam lazım